Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2.desember. Vanskelig å bare få lov å åpne én pakke om dagen...

Luan pleier alltid å komme inn til oss på morgenen, men ikke i dag... Hørte han liste seg ut i stua og jeg var raskt på beina. Da jeg kom ut hadde han allerede rukket å ta ned en av pakkene, nr. 19, og var på vei til å pakke opp :) Han ble veldig overrasket da jeg sa at det var feil pakke og hentet pakke nr. 2. Hahaha! Han trodde at han ikke skulle få noe som helst.

Han åpnet opp pakken og der var det et minipuslespill med dinosaurer på. Han ble kjempeglad! Vi rakk å pusle det et par ganger før og etter frokosten, så bar det til barnehagen.

Da han kom hjem var han rask til å snappe til seg en sjokolade fra sjokoladekalenderen sin ;) Han har en Cars kalender i tillegg. Dette med kalender er VELDIG spennende greier...!

En veldig fornøyd gutt. Bilen fikk han i går, puslespillet i dag. 

3 kommentarer

Vi venter - der kom du

02.12.2010 kl.22:30

Så herlig! Hihi, sitter å fniser litt for meg selv :)

Hege

02.12.2010 kl.22:32

Herlig gutt:)Skjønner det er stas med kalender ja..Gleder meg til jeg kan lage kalander til Elias:)

Linda - Hagebyveien

03.12.2010 kl.00:11

Hehe....det tar opp mye tid hos oss om dagen også ja. Kalender er spennende greier. Aleksander står og beundrer pakkene...hehe

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits