Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8. desember

I dag fikk vi jammen sove helt til 7.50. LUKSUS!

Men Luan hadde da allerede stått opp. Han var i stua og det var musestille. Ja, dere kan jo tenke dere hva han hadde funnet på... Helt utrolig at han ikke hadde åpnet flere pakker enn den ene. Han har vel kanskje skjønt at det kun er en pakke per dag og at flere ikke er lov. I god tro håpet han at å åpne kun en av pakkene ikke skulle være så farlig.  Så i dag ble pakke nummer 18 åpnet og der var det et Kinderegg. Tror egentlig ikke at det var helt tilfeldig at han åpnet nettopp den pakka... Han storkoste seg med sjokolade og leke ;)

I min kalender er dagens ord:

Et kyss er et uttrykk for et inntrykk som blir påtrykt, under høytrykk og med et ettertrykk som skaper avtrykk uten at den undertrykte skal føle seg nedtrykt.

Gi din kjære et ekstra kyss i dag!

Da får han få det kysset når han kommer hjem fra jobben.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits