Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Julelunsj og litt nytt i juleheimen

Juleavslutningen var fin. Masse flinke elever. Julelunsjen var superhyggelig! For noen snitter, sier bare jeg... Man ser ikke brødskiva for alt pålegget. Utrolig deilig! Hadde også plass til litt kake etterpå. Jeg er et dessert - menneske ;) Jeg vant til og med et helt brett med snitter som ble til overs. Så i kveld skal jeg og mannen kose oss.

Jeg kjørte rett fra julelunsj til Skeidar i dag og kjøpte litt nytt. Veldig fornøyd med innkjøpet. Og så var jeg dessuten ute i hagen i går kveld og "lånte" noen kvister fra grantreet.

Jeg kjøpte lysestakene på bordet (øverst til venstre) for kr 289,- og 339,-. Også falt jeg så for dette hjertet (nederst til venstre) som man kan ha telys inni. Den kostet kr 249,-. Jeg fant noen gamle, litt store glass i skapet som har inneholdt syltet paprika. Jeg pyntet dem noen grankvister. Juletreet i sølv er en telysholder. Den fikk jeg i juleavslutningsgave av noen foreldre i fjor. Tror den er fra Princess.

 Jeg har også laget en dekorasjon som står på salongbordet. Jeg har plantet en hvit mini-julestjerne og to hvite svibler i en kurv. Denne står på et stort tinnfat kjøpt på Ikea. Pyntet med litt granbar, et par kongler og telysholdere. Telysholderne var en julegave i fjor. Det søte skålsettet i tinn er en gave fra en elev kjøpt i Iran. 

2 kommentarer

Mari - Mamma til Emil

17.des.2010 kl.21:48

Så flink du er! Kjempefint :)

Magelykke <3

17.des.2010 kl.22:37

så fint dere har det! :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits