Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Julaften vår

Heldigvis kom formen til barna seg litt utover kvelden og de oppførte seg eksemplarisk begge to. Vi koste oss med kalkun og tilbehør. Vi hadde to desserter; multekrem og risenkrem.

Først må jeg bare si at ingen ting slår å feire jul sammen med barna sine ♥ Luan var helt i hundre da han åpna den første pakken; Duplo lego dyrepark. Han hadde vært fint fornøyd med den ene gava han... Når nissen ropte navnet hans igjen og igjen, ble han litt satt ut, tror jeg. Hehe. Kanskje han har blitt så vant til en pakke om dagen med denne pakkekalenderen..?

Jeg fikk jo en førjulsgave av mannen min; det digitale kameraet, som jeg har nevnt her tidligere. Så derfor var overraskelsen stor da det lå ikke bare en, men to pakker til meg fra min mann. I den ene var det en parfyme som jeg liker veldig godt. I den andre lå det en ny mobiltelefon; Samsung Galaxy S!!! Snille mannen min ♥


Her fikk Luan lov til å åpne en pakke på formiddagen...BordetEliza ♥Her er det en som venter spent på å få åpnet alle pakkene... Huff, ikke helt i form...Åpner pakke for første gang..."Hva er dette, mamma?"Spennende med alle de store pakkene. Også smakte de så godt! ;)En kjempefornøyd gutt!Far og sønn monterer lekekjøkken dagen derpå.SÅ fornøyd!! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits