Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tanker om året som har vært og året som kommer...

God dag!

I dag sov vi, som ikke skulle på jobb, helt til åtte.... Luksus!

 Luan virker litt piggere i dag. Han har i alle fall ingen feber og ingen oppkast. Så nå får jeg bare håpe at han  kan få i seg litt mat utover dagen. Kanskje vi får til å dra ut for å bytte et par julegaver idag. Luan fikk to av samme Duplo lego og Eliza fikk noen klær som var altfor små. Vi får se an formen hans.

Ellers ingen spennende planer for dagen. Har et vaskerom som flyter over av klær, så der må det tas et skikkelig skippertak i dag. Jeg synes jeg alltid har mye klesvask, jeg... Så hvis det går et par dager uten at vaskemaskinen durer hoper det seg fullstendig opp!


 

Nå er det forresten bare 2 dager igjen av 2010...! Hvor ble det året av egentlig? Året har vært helt fantastisk, for min del. De første fire månedene var jeg gravid. Høydepunktet var 20. april da Eliza ble født. Det var en STOR dag! Husker jeg var veldig spent på hvordan det skulle bli å få en til. Ville fødselen være lik den første? Kom jeg til å bli like glad i henne som min første? Var det sant at "en er som ingen og to er som ti" ?  Hvordan kom Luan til å takle å måtte dele oppmerksomheten med en annen? Ja, det var mye jeg lurte på. Men det har gått fint. Fødselen var ikke lik den første. Jeg ble like glad i henne som i Luan. Det er ikke sånn at man må dele opp den kjærligheten man allerede har for den ene for å kunne gi til den andre... Nei, man får bare dobbelt opp av kjærlighet for barna sine ♥ Jeg synes absolutt ikke at to er som ti. En er som en og to er som to. Sånn er det med den saken! Det var en mye større overgang å gå fra ingen barn til et barn, enn å gå fra et til to barn. Når man får nummer to er man mye mer avslappet til hele greia. Man har vært i gjennom det før og bruksanvisningen kan man utenat. Luan taklet det å bli storebror på en imponerende måte. Litt sjalusi i begynnelsen var det, men det gikk jammen fort over. Nå er han kjempeglad og stolt av lillesøstra si; Liza-boo ♥Ellers har året gått slag i slag her hjemme med Eliza. Luan er i barnehagen på dagtid og takk og lov for det. Han er, som gutter flest, veldig aktiv. Han hadde ikke hatt godt av å henge i mammas skjørtekant dag ut og dag inn, og å være vitne til amminger og bleieskift... Det så jeg bare i helgene hvis Samir var på jobb, noe han har vært ganske ofte dette året. Hans firma, Dacom Aircon, har hatt et fantastisk år i år! Det er kjempegøy, selv om det har betydd enormt mye jobbing på ham og at så og si alt av hus og barn har vært overlatt til meg. Vi hadde virkelig fortjent en real ferie snart. Hadde vært herlig om vi fikk til det før jeg gikk ut i jobb igjen. Vi får se hva tiden bringer. Samir har også fått opprettet seg en blogg dere kan sjekke ut her: Dacom.Ja, noe av det jeg er aller mest spent på for året som kommer, er å gå tilbake i jobb igjen. Nå kan jeg levere Luan i barnehagen når jeg vil, så lenge han kommer før halv ti. Og bare det å rekke denne samlingsstunden har til tider vært ganske så utfordrende. Snart skal jeg ikke bare levere en, men to(!) barn i barnehagen og det før klokka åtte!! (Eliza begynner i samme barnehage som Luan i mai. Det er en fantastisk barnehage, så jeg regner med at det skal gå bra.) Jeg har en jobb som krever at man gir masse av seg selv. Og hvordan blir det da å komme hjem på ettermiddagen, lage middag, leke med to barn og legge to barn på kvelden, osv.? Hmmm, har mine mistanker om at det kan bli ganske så travelt!..


Da må jeg tilbake til klesvasken min...

Tuddelu! Ha en flotters dag!

2 kommentarer

mrsxhaferi

29.des.2010 kl.15:32

For et herlig og begivenhetsrik år Desiree. Så søtt bilde av en lykkelig storebror med en liten søster i armene. Ønsker deg og dine en fantastisk start på året og måtte hell og lykke være med dere :) Gleder meg til å følge livet til dere i Ugleveien :) Ha en fin dag så lenge.

anettesbokboble

29.des.2010 kl.16:10

For et spennende år det har vært for dere! Dette var virkelig koselig lesning, og jeg ønsker dere et riktig godt nytt år (og gleder meg til å følge bloggen din videre i året som kommer :) Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits