Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flott start på året!

Det har vært varmegrader i dag! Det var det for så vidt ved midnatt også, hele 3 røde. Rene sydentemperatur! I alle fall føles det sånn med tanke på den kulda vi har hatt i snart 2 måneder.... Så i dag har vi gått en lang tur med minstejenta i vogna og størstemann på sklibrettet. Han fikk testet ut noen bakker og så oppholdt vi oss en stund på lekeplassen. Det var helt skjønt å sitte på huska og kjenne sola varme i ansiktet!

Eliza har blitt syk denne gangen; forkjølelse, stygg hoste og feber. Men i dag har hun  vært feberfri, så jeg håper virkelig at hun blir fort frsk igjen. Vi hadde en stille og rolig nyttårsfeiring. Kun mannen og meg etter at barna var i seng. Så da så vi litt på TV, drakk litt vin og snakket med familie på msn. Ved midnatt gikk vi ut i gata og ønsket alle våre nærmeste naboer et riktig godt nyttår. Det var kjempekoselig. Vi har verdens beste naboer! 

Fortsatt godt nytt år!

5 kommentarer

mrsxhaferi

01.jan.2011 kl.19:36

Et godt nytt år til dere :) Godt med varmegrader igjen, men snøfallet har jeg greid meg uten.... Håper Eliza blir frisk & ønsker dere en flott kveld.

anettesbokboble

01.jan.2011 kl.19:56

Godt nyttår til deg fra meg :)

jervveien16

01.jan.2011 kl.20:45

Godt å bare være dere to også. Spesielt mtp at minste jenta ikke har vært helt i slaget. Det er jo oftest slik at det dukker opp mange naboer på denne dagen. Hørtes veldig hyggelig ut med trilletur i varmegrader. Vi er ikke helt der ennå der hvor jeg bor, men det er veldig i nærheten. Bare en liten minusgrad i dag. Enig, en god start på det nye året!

Anniken

Oss i Ugleveien

01.jan.2011 kl.23:26

missxhaferi:

Takk for det, Nina Amira. =)

ingerslilleverden.blogg.no

02.jan.2011 kl.00:04

Gode naboer har mye å si, der er vi også heldige. :)

Håper jentungen blir frisk ja, kjipt når de små er syke..

Godt nyttår til deg & dine. <3

Heldigvis varmere her også, så ungene har kost seg utendørs. Deilig å lufte hodet litt.. ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits