Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fargelegging er GØY!

Luan har begynt å interessere seg veldig for fargelegging den siste tiden og det liker mor! Det er utrolig fascinerende å se på denne lille gutten og studere hans konsentrasjon og fokusering. Han som for bare en liten stund tilbake kun lagde kruseduller på et ark. Nå sitter han med tunga rett i munnen og fargelegger hele sola i en og samme farge. Han er meget kreativ også, for sola kan både være blå og sort.

 Luan kom hjem med et par fargeleggingsark fra barnehagen og jeg synes de var så utrolig morsomme. På arket stod det en nettadresse som jeg bare måtte sjekke ut: crayola.

Her finnes det uendelig med fargeleggingsark i alle varianter til alle anledninger! Genial til å bruke i barnehagen / skolen også. =) Jeg kommer garantert til å bruke denne siden flittig på jobb når mammapermisjonen er over. 

Hvis dere, som meg, ELSKER fargelegging og / eller har barn som gjør det, eller kan bruke det i jobben, ta en titt!

Her er noen smakebiter:

 

  
Én kommentar

Mrs.Xhaferi

07.01.2011 kl.23:58

Så artig :) Alltid gøy å se barns kreativitet og utfoldelse på et stykke papir :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits