Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Firework

Nei, ingen bilder av fyrverkeri fra meg... Jeg kjørte hjem fra barnehagen da det kom en sang på radioen jeg aldri hadde hørt før.(Nei, det begynner å bli noen år siden jeg så på MTV eller Voice...) Dama sang i alle fall: "Cause baby you´re a firework!" Den var så fengende og ga meg masse energi. Jeg sang av full hals på vei hjem. Måtte søke den opp på youtube for å finne ut hvem som sang den og fant ut at dama het Katie Perry. Jeg har hørt om henne altså, men ikke så mye av musikken hennes. Her er videoen:

 

Hva synes du? Jeg likte den kjempegodt. Hun jenta, som ikke var syltynn på festen, som kastet klærne og heiv seg i bassenget, likte jeg. YOU GO GIRL!

  

2 kommentarer

jervveien16

14.jan.2011 kl.10:17

Katie Perry er rå... husker jeg digget Hot'n Cold i lange tider...og I kissed a girl... Denne sangen var skikkelig energisk...passer bra på en fredag ;)

Anniken

Oss i Ugleveien

14.jan.2011 kl.10:42

Oi, to sanger jeg ikke kjenner igjen på navnet. Har sikkert hørt dem,men... *inn på youtube og sjekke* ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits