Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shopping og et lite uhell

Hele familien dro ut på kjøpesenteret Herkules i dag. Jeg HATER kjøpesentre på lørdager. Masse folk, lange køer, ingen sitteplasser og vanskelig å parkere... Men vi hadde det koselig, tross alt. Luan og Samir kjøpte seg nye sko som det var 30 % avslag på. Salg er gøy!

Her er Luans nye, tøffe vintersko:Etter handelen måtte vi kose oss på kafé. Eliza fikk litt fruktmos. Men så satte jeg begeret med skjeen litt for nærme kanten på bordet og vips tok skjeen salto. Hun er superkjapp altså! Eliza ble helt sjokkert og satt helt stille. Hun beveget ikke en liten ansiktsmuskel en gang...! Hahaha! Det var så vittig. Bare se her:


Er hun ikke søt da?


Til alle mine kjære, søte lesere:

Jeg la ut en spørrerunde her i går, så dere må gjerne komme med noen spørsmål under innlegget som heter Spørrerunde. 

God lørdagskveld! ;)

5 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

16.jan.2011 kl.00:20

så nydelig :-D

sv: takk :) ja, absolutt.

åhh, er du lærer. jeg utdanner meg for å bli grunnskolelærer nå. skal snart ha 5 uker praksis. stor gleder meg :-D har vurdert pleie-og-omsorg, sykepleier også, men det er barn jeg vil jobbe med i fremtiden. men min jobb som pleier assisent vil jeg prøve å beholde så lenge jeg klarer ved siden av lærerutdanningen og senere jobben. :) hvor lenge har du vært lærer og hvor er du lærer ? (barne-ungdom eller videregåendeskole)

Oss i Ugleveien

16.jan.2011 kl.00:31

MARITA GUNDERSEN:

Jeg var ferdig utdannet i 2006. Jeg er allmennlærer etter den gamle varianten, sånn at jeg kan undervise på hele grunnskolen. Men jeg fikk jobb på barneskolen og der har jeg foreløpig blitt. Stortives!

Håper praksisen din blir bra! Jeg har både gode og mindre gode erfaringer fra praksiser...

hjelpmegselv

16.jan.2011 kl.11:14

Ikke sant! Livets gleder telles ikke i antall magemuskler, men smilerynker kanskje?

Ha en herlig søndag og nyt livet med all dets gleder og utfordringer!

dobbelmamma

16.jan.2011 kl.13:44

Godt å lufte seg litt, selv om det er på kjøpesenter. Vi har slått ihjel noen timer på handleturer de siste månedene kan du si, spesielt når været er pyton ..

jervveien16

16.jan.2011 kl.14:41

haha...det gjelder å følge med ellers er de fryktelig kjappe de små. Fine sko som Luan hadde fått seg, de var sikkelig tøffe. Liker ikke shoppingsentre på lørdager, men så lenge jeg ikke har noen stressende avtaler og innkjøp som må gjøres så er det helt ok. Ellers pleier fredag etter jobb å være et bedre tidspunkt.

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits