Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Historien om hvordan jeg traff min mann

Ja, da skal jeg svare på ALLE spørsmålene som kom inn under min aller første spørrerunde... (Denne setningen må uttales meget ironisk altså!)  Årsak: Jo, det kom bare inn 1 eneste spørsmål. Men anyway, 1 er da bedre enn ingen. Dette spørsmålet fikk jeg:

Hvordan traff du og mannen din hverandre?

 Da jeg leste spørsmålet, trakk jeg litt på smilebåndet. Ikke fordi det er et dårlig spørsmål, men svaret skuffer nok en smule... Det er nemlig ikke første gangen jeg har fått nettopp dette spørsmålet. Og det er kanskje ikke så rart folk er nysgjerrige på akkurat dette, i og med at mannen er fra det lille, eksotiske landet Montenegro. Mange forventer seg nok en veldig spennende, romantisk historie, men det kan jeg bare avklare med en gang: Det er ikke noe originalt eller spennende med vårt første møte! ( Alt vi har vært gjennom i etterkant er nok mye mer spennende, men det får vi ta en annen gang...)

Det var natt til 17.mai 1998. Jeg hadde vært 18 år i presis én uke og skulle ut på byen med ei venninne her i Skien. Siden det var natt til 17. var det enormt med folk ute den kvelden og utestedene florerte av russ i ulike farger og fasonger. Først gikk vi inn på et utested som jeg i farta ikke kommer navnet på. Jeg elsker å danse, så det bar rett utpå dansegulvet. Husker de spilte masse bra 80- og 90-talls musikk. Plutselig ser jeg en gutt tvers over dansegulvet. Han stod sammen med noen kamerater med en halvliter i hånda. Vi holdt øyekontakt lenge.Den gangen hadde Skien to utesteder med 18-års grense. Etter en stund med dansing, ville venninna mi bort på "Kick". Jeg hang meg på. Synes jo selvfølgelig at det var litt trist å dra fra denne øyekontakt-flørtingen, men men...

 På "Kick" ble det mer dansing. Og plutselig: DER var han igjen! Denne gangen danset han også. Før jeg visste ordet av det ble jeg omringet av noen tafsete gutter og jeg ble skikkelig irritert. Så kom min reddende engel, dro meg langt vekk fra disse tafse-guttene og så danset jeg og Samir sammen til langt på natt. Samir fikk telefonnummeret mitt og lovte å ringe meg dagen etter.

 Den gangen hadde jeg ingen mobil, så han fikk husnummeret hjem til mamma og pappa. Det som var litt festlig, ikke akkurat da, men i etterkant, var at da han skulle lagre nummeret mitt på sin Ericsson mobil, trykket han én gang for mye og ringte hjem til oss klokka 3 på natta! Mamma svarte på telefonen, men det visste jo ikke vi, for den telefonen lå trygt bevart i Samirs lomme...Så mamma hadde ropt og ropt og hørte ALT vi to pratet om på vei ned til bussen som skulle kjøre venninna mi og meg hjem. Det var ikke LITE flaut å komme til frokostbordet på 17.mai hvor mamma og pappa spurte og gravde om hvem jeg hadde truffet på byen. Det nyttet ikke å si INGEN, for mamma gjentok hele samtalen fra natta før, og da skjønte jeg hva som hadde skjedd. "Ja, jeg hørte alt sammen og han var IKKE norsk!" Jeg kunne ikke fortelle så mye for alt jeg visste var at han het Samir og at han skulle ringe meg. =)
Og han ringte! Sent på kvelden, så jeg hadde gått i spenning og ventet hele dagen. Vi pratet sammen lenge og ble enige om at vi skulle ut på date. Torsdag etter dro vi ut og spiste pizza og gikk på kino etterpå. Siden den gang har vi holdt sammen og det blir faktisk 12 1/2 år, det... ♥

 Så nei, jeg traff ikke han på ferie i Montenegro eller noe i den duren. Han hadde bodd i Norge i halvannet år da jeg traff ham. En klassisk historie om å treffe noen ute på byen en lørdagskveld, altså.

14 kommentarer

anettesbokboble

17.jan.2011 kl.18:30

Åå, så romantisk <3<3<3

LisaMari

17.jan.2011 kl.18:44

hihih så koselig :D

turbomamman

17.jan.2011 kl.18:48

nydelig historie da:D:D

Jeanette

17.jan.2011 kl.18:49

Så fin historie da:-) Romantisk<3 Skal tro om det er sjebnen, eller tilfeldigheter:-)?

Aslaug

17.jan.2011 kl.19:58

Veldig koselig=) Samir høres så utrolig snill og grei ut=)

Oss i Ugleveien

17.jan.2011 kl.20:02

Aslaug:

Samir er en bestemt kar, men snill og grei er han absolutt!

Man kan ikke bare gifte seg og få barn med hvem som helst, vet du ;)

jervveien16

17.jan.2011 kl.20:12

Så fylla har skylda...også jeg som håpet på et romantisk drama hvor du reiste fra han...og han kom etter til Norge... Ja, ja...på den annen side så bryter du opp en annen myte.. Jeg har nemlig hørt at man aldri treffer den rette ute på byen ;)

Anniken

MARITA GUNDERSEN

17.jan.2011 kl.20:33

man finner mannen i sitt liv der man minst venter det kanskje :) likte historien jeg :)

Oss i Ugleveien

17.jan.2011 kl.22:54

jervveien16:

Jepp! ;) Jeg visste nok at du ville bli en smule skuffet... Men sant; den rette kan man nok finne hvor som helst, også på byen!

Oss i Ugleveien

17.jan.2011 kl.22:55

anettesbokboble:

Romantisk og romantisk, fru Blom!... ;)

mrsxhaferi

17.jan.2011 kl.23:13

Så herlig bilde av barna på headeren :) Synes historien deres var utrolig romantisk jeg :) Og 12 1/2 år er lenge, så det var nok en kjærlighetsmatch den kvelden :) Traff også min kjære ute på byen & ble betatt med en gang. En fin natt til dere alle i ugleveien :)

Oss i Ugleveien

17.jan.2011 kl.23:18

missxhaferi:

Takk! =) Jeg elsker det bildet... <3

God natt til deg også, Nina Amira! :)

Aslaug

18.jan.2011 kl.19:21

Nei man bør ikke gifte seg med hvem som helst *KREMT* ;) Men godt en ikke har fått barn med hvem som helst heller:D Om du tok den^^ :D

Jeg liker folk som det er tak i jeg. Jostein er veldig sånn han og, men det er jo jeg og, så lett å vite hvor en har hverandre :) Må være forferdelig kjedelig å bo sammens med noen som ikke har egne meninger og ikke står for noe...da hadde jeg blitt gal tror jeg! :) Så det er fullt mulig å være både bestemt og snill på en gang:)

Oss i Ugleveien

18.jan.2011 kl.19:50

Aslaug:

Hehe...Jeg siktet ikke til noe med den kommentaren tidligere altså :) Men ja, jeg tok den... ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits