Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hva må til for at DU skal være lykkelig?

Når man spør andre om hva som er viktigst her i livet, vil nok ganske mange svare: "Å være lykkelig."  Dette er noe alle streber etter. Ingen vil være ulykkelig. Men hva er å være lykkelig? Hva må til for at DU skal være lykkelig? Har du noen gang tenkt på det? Man kan ikke strebe etter et mål uten å vite hva som skal til for å komme dit....Jeg tror at jeg er lykkelig... Jeg har ingen fasitsvar på hvorfor jeg tror nettopp det. Men jeg har to nydelige barn, en stykk god mann, en jobb jeg liker veldig godt, stabil økonomi og familie og venner rundt meg. Med andre ord; Det som gjør meg lykkelig er min familie, jobben min, penger og venner. En ting som kanskje mangler på denne lista er helse. Jeg sliter en del med nakkesmerter og dette fører igjen til migrenelignende symptomer. Jeg har bestemt at jeg skal begynne å trene igjen. Jeg skal melde meg inn på Elixia  i morgen. Det er veldig mange som snakker om å kvitte seg med overflødige kilo om dagen, og det er viktig det. Har selv noen (les: minst 10!) kilo til overs som med glede gis bort GRATIS! Men burde man ikke heller snakke om å trene fordi kroppen føles lettere, bedre, mykere og sprekere? Og for ikke å snakke om hva trening gjør med humøret og energien....! Det å miste en del kilo blir liksom bonusen! Energi er virkelig noe jeg etterlyser sterkt om dagen. Så da håper jeg virkelig at treningen gir meg dette. Det gjorde den i alle fall i "gamle dager".Så tilbake til mine innledende spørsmål:

 Hva er å være lykkelig? Hva må til for at DU skal være lykkelig? Har du noen gang tenkt på det?

11 kommentarer

susanne ga

30.jan.2011 kl.12:05

Heisann! Jeg har en spørsmålsrunde på bloggen min og jeg lurte på om du kunne være så snill å stille meg et spørsmål:) Hver så snill...takk på forhånd.

http://gasusanne.blogg.no/1295971612_sprsmlsrunde.html

artgallery

30.jan.2011 kl.12:07

kjærlighet og penger;)
Nei , har aldri tenkt på det , var litt skremmende og tenke på egentlig ..

vil du bli vurdert ? http://isabellephoto.blogg.no/1296383196_vurdering.html

KB

30.jan.2011 kl.12:17

<3

Min shabby Chic Verden

30.jan.2011 kl.12:18

Jeg blir lykkelig av at familien har det bra,vennene mine,mannen min og jobben min=) Ha en fin fin søndag videre.Klem Hedda

Sirdalsrypa - Grete

30.jan.2011 kl.14:10

Takk for venneforespørselen :)

Du er lykkelig når du våkner om morgenen og ikke har en eneste bekymring :)

mrsxhaferi

30.jan.2011 kl.15:14

Tenker, savner og ber hver dag for at jeg skal bli lykkelig. Akkurat nå er det eneste i livet som gjør meg lykkelig, mannen min. Og jeg håper jeg kan få leve lykkelig sammen med han igjen.

Mange som strever etter lykken, kanskje er det litt overflødige ting som stor garderobe, penger, fancy hus og bil?? Vel, noen ganger så vet man ikke at man var lykkelig, før det er for seint...

Ønsker deg en lykkelig søndag :)

Oss i Ugleveien

30.jan.2011 kl.16:23

Grete:

Oi! Er det mulig da???? Flott svar var det i alle fall ;)

Oss i Ugleveien

30.jan.2011 kl.16:28

missxhaferi:

Nei, det spiller vel ingen trille hvor mye penger man har, hvis nettopp DET er alt man har... Men er man i bunn og grunn lykkelig, så må det være bonus å ha litt ekstra i pengesekken ;)

Viktige ord å huske på det der om at man ikke vet man var lykkelig før det var for seint. En må prøve å leve i nuet og nyte de små øyeblikkene.

Aslaug

30.jan.2011 kl.16:37

For meg er lykke å fylle tida med det jeg syns er viktig for meg, dvs trening og rett og slett ha det fint. Så tror jeg at om en har et positivt syn på livet og mye godt humør så vil en få et lykkelig liv. En som er sur og negativ vil få det dritt rett og slett. Elixia er et kjempebra senter. Du får også to gratis timer med PT når du melder deg inn (hvertfall gjorde jeg det for et par år siden). I tillegg bestilte jeg 10 timer med PT for å komme i god form, og det gav sinnsyke resultater,for jeg var treig,blautfeit og hadde dårlig kondis. Syns det var så inspirerende at jeg begynte på PT-utdanninga selv! Nå klarer jeg meg ikke uten trening 5-6 ganger i uka, er helt avhengig! Sleit med nakkesmerter mye tidligere, men har det overhodet ikke lenger. Jeg hadde veldig mye spenninger i nakken som gav meg stresshuepine rett og slett. Og det tapper en for energi altså! En PT kan legge opp et program for deg som tar hensyn til f.eks nakkeproblemer. Go for it!:D Det er kjempedeilig å føle seg i god form!

jervveien16

30.jan.2011 kl.21:58

Lykke er å tilbringe en hel dag sammen med familien i Jervveien16 :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits