Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Puh! Dagen i dag har gått i ett...

Jeg hadde en del ærend i dag. Leverte Luan i barnehagen og kjørte til Skeidar. Der skulle jeg sjekke ut en benk og kommode til gangen. Jeg ble rimelig skuffa! Var ikke sånn jeg hadde sett for meg dem i det hele tatt. På bildene så de mye større og kraftigere ut, men det var jo bare noe pinglete greier og noen kurver som ikke akkurat rommet stort... Dessuten så det ut som puta og stoffet på kurvene var off-white, men de var jo beige. Og beige har vi nok av her i Ugleveien! Men det var mye annet snadder å se på Skeidar da! ;)

Så kjørte vi videre til Herkules-området. Først gikk turen innom Barnas Hus. Jeg skulle nemlig kjøpe noen slike vindtette fotposer til Eliza. Tror dere dem hadde sånt på Barnas Hus da??? NEI......! I samme bygget ligger også Møbelringen og Jysk. Stakk fort innom Møbelringen for å se hva de hadde av utvalg til gangen. Kan ikke akkurat si jeg ble noe mer imponert der. Deretter bar det inn på Jysk. Her ble det litt handel. Kjøpte tre oppbevaringskurver til å ha luer, votter, skjerf og slikt oppi. Dessuten fant jeg denne "berømte" klokka som jeg har sett så mange av bloggerne har på veggen hjemme. Så da måtte jo den bli med hjem til Ugleveien. Vet ikke helt hvor jeg skal plassere den ennå, så foreløpig ligger den i esken.

Siden jeg fremdeles ikke hadde funnet disse fotposene til Eliza, måtte jeg innom selve Herkules kjøpesenter. Ja, for Barn & Utstyr hadde heller ikke sånne. Er det mulig??? Sånne ting irriterer meg grønn!!! Det er fremdeles bare januar og man får omtrent ikke kjøpt vinterklær. Nei, nå er det bare vårklær som gjelder. Er ikke helt der ennå jeg. Anyway, kjære, gode Name it hadde i alle fall. Da kjøpte jeg liksågodt både fotposer, votter og lue i samme, pluss tynne ullvotter til å ha under de andre vottene og tynne ullsokker. Så nå skal ikke "Liza-boo" fryse på tottelittene eller lankene sine ;)

Måtte også innom H&M for å finne turnsko til Luan. Sånne sokker med såle, vet dere. Ja, dere kan tro de hadde mye utvalg. Skal vi se; Oransjestripete Barbapapa eller blåstripete? Hmmm, siden Luan ønsket seg røde turnsko ble det de oransje. De var i alle fall nesten røde... Ja, jeg kunne ha gått innom de andre butikkene også, men det orket jeg bare ikke. Men tilbake til utvalget av disse skoene/sokkene: Til jentene kunne jeg telle minst 10 forskjellige slag. Sånn er det med alt! Til guttene kan man velge mellom 5 ulike strømpebukser, til jenter 20!!! Jeg synes sånt er kjempedårlig!
Samir kom hjem her på torsdagskvelden med et akvarium han hadde kjøpt brukt. Han syntes så synd på lille Nemo i glassbollen. (Den første døde jo...) Så det har stått i gang med pumpe og det hele siden da for å rense vannet. I dag stakk Eliza og jeg innom en dyrebutikk for å kjøpe noen kompiser til Nemo. Så nå har vi til sammen 16 små fisk. =) Eliza hylte av fryd da hun så alle fiskene i dyrebutikken og ropte: "Se! Pus! Pus!" Ja, alt er pus om dagen... Hun er søt da. Eliza har forresten krabbet litt i dag. Flinke jenta si det!

Helt til slutt skulle jeg stikke innom jobben med dette skattekortet. Jada, alltid i siste liten. Men der hadde dem allerede vært og hentet posten.... Drit altså! Fikk beskjed om å levere det hos bykassen i byen og suste innover til sentrum. Der holdt dem på med utbygging, så parkeringsplasser var umulig å finne. Sprang så heseblesende inn i bygget hvor jeg blir møtt av en bitteliten plakat hvor det står: "Bykassen er stengt frem til 3.februar pga flytting". Fint, tenkte jeg. Da blir jeg trukket 50 % skatt neste måned. Ringte til skolen og fikk beskjed om å komme tilbake dit med skattekortet. Monica, som er vår livreddende" kontor-engel" på skolen, skulle sende det inn med intern-posten i morgen med en forklaring om at jeg leverte det i tide, men... Ja, håper i alle fall at det ordner seg. Kjipt å bare få halv lønning.

Var ikke hjemme før nærmere to og da var både mor og datter utsultet. Deretter måtte jeg få fiskene oppi sitt nye hjem. Så var det tid for å hente Luan.

Dere må ikke tro at jeg har sittet med beina på bordet etter at barna var i seng! Nei, da måtte jeg rydde og ordne nede i gangen. Det trengtes, for å si det sånn. Tenkte å få tatt noen bilder av både innkjøp og gangen i morgen. Akkurat nå skal jeg nyte de siste minuttene før leggetid med litt lesestoff.

God natt!

6 kommentarer

Linda

31.jan.2011 kl.23:55

Du er så flink til å lese!

En glede å lese bloggen din altså :)

Linda

31.jan.2011 kl.23:57

Haha, er visst litt trøtt her..

Flink til å SKRIVE mente jeg i allefall, men du er sikkert flink til å lese også :)

Ha en fortsatt fin kveld! :)

MARITA GUNDERSEN

01.feb.2011 kl.00:54

for en travel dag !

god natt :D

Oss i Ugleveien

01.feb.2011 kl.08:20

Linda:

Hehehe! Takk for det, Linda! Jeg lider av skrivekløe og synes det er gøy. Da er det ekstra moro med sånne tilbakemeldinger altså ;)At noen synes det er en glede å lese bloggen min, er en kjempebonus!

PS. Anser meg selv for å være ganske flink til å lese også... ;)

Oss i Ugleveien

01.feb.2011 kl.08:21

MARITA GUNDERSEN:

Ja, det kan man godt si. Satser på at dagen i dag blir en smule roligere.

Ha en fin dag!

jervveien16

01.feb.2011 kl.17:09

Det var da voldsomt så mye fruen hadde å gjøre...Effektiv må jeg også si..

Enig ang det med utvalg til gutter. Jenteveggene bugner over av det ene flotte plagget etter det andre og dusinvis med tilbehør. Gutteklærne er pyntet med et tall mens jenteklærne har Hello Kitty og andre søte figurer... Kjipe saker...

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits