Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karusellrenn

Hver tirsdag arrangeres karusellrenn her på Gulset. Luan har vært med for første gang i dag. Det var stas!

 

Her ser dere far og sønn varmer opp.

På startstreken. Har ringet rundt Luan og Samir.


Påmeldingen startet klokka 17 og det var laaaaaang kø. Samir stod i køen, mens Luan og jeg varmet opp til det store løpet. Denne gangen gikk jeg på beina med Eliza i vogna. Jeg var sikker på at Luan skulle slite seg ut før starten, for han begynte å tulle en del. Men så ble det annonsert at de minste skulle komme til startstreken. Luan var veldig spent der han stod og ventet til skuddet gikk. Og pang! Avgårde bar det. Det var ei jente som gikk ut veldig fort og snublet i egne ski. Hun lå der og gråt og gråt til pappan kom. Luan, veloppdratt som han er, stod bak denne jenta og pappan hennes og venta på tur, som han har lært på turninga. ;) Hehe. Men siden mamman ropte og veivet noe voldsomt med armene, tok han tegninga og gikk forbi. I starten gikk han veldig stakato, men plutselig staket han seg bortover som bare det!

Ved påmelding fikk de en buff (er det ikke det det heter da?). Premieutdeling vil skje uka etter at karusellrennet er over. Alle får premie, men har man vært med 4 ganger eller mer får man en fin pokal.

Her suser han avgårde.

Heia heia!

I dyp konsentrasjon. Helt vanvittig å se hvor fort barn tar etter andre barn.

Da han hadde fullført ga jeg han en stor klem og sa at jeg var veldig stolt av ham. "Er du stolt av meg, mamma? Takk!" og så fikk jeg en stor klem i retur. Nydelige gutten min!

Flinke skigutten!

Arrangeres det karusellrenn der du bor? 

- Desirée.

2 kommentarer

jervveien16

02.feb.2011 kl.21:54

HEIA LUAN!!!! KARUSELLRENN ER MORSOMT!!!

Oss i Ugleveien

02.feb.2011 kl.22:49

jervveien16:

Ja,det var ikke siste gang vi deltar på karusellrenn.

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits