Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Er redd jeg kommer til å bli en smule handicappet i dag...

Jeg har meldt meg inn i Elixia og i dag skal jeg på min første treningstime. Jeg begynner forsiktig med 40 minutters Xycling. Skal jo ha Eliza på barnepassen og da er det greit å begynne med en kort økt for Eliza også. Det blir spennende både for meg og henne. Jeg vet at jeg er i en elendig form, så det spørs om jeg klarer å komme meg av den sykkelen etter endt økt... =)Etter treningen skal jeg på barseltreff. Nå er det lenge siden jeg har sett de jentene. Blir kanskje en av de siste gangene også. Det er jo ikke lenge til jeg begynner å jobbe igjen. Halvannen måned igjen, faktisk. Februar er kjempekort, så dette kommer til å gå fort! Jeg både gleder og gruer meg til å begynne... Rett ut i 100 %. Men Samir skal være hjemme med henne i 2 måneder før hun begynner i barnehagen, så da slipper jeg i alle fall alt på en gang!

Ha en fin dag!

4 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

02.02.2011 kl.12:13

åh, stilig :D lykke til med første treningstime :D

ha en fin dag du også

Oss i Ugleveien

02.02.2011 kl.20:58

MARITA GUNDERSEN:

Jo, takk for det! Kan bare si at spinning er kjempegøy og at formen ikke var så dårlig som jeg hadde fryktet. ;)

jervveien16

02.02.2011 kl.21:27

Så godt å høre at du klarte deg fint igjennom treningsøkten. Det er det som er så bra med spinning også...man har litt muligheten til å kunne styre intensiteten selv. Det er ingen som ser hvor stramt du skrur på hjulet ;)

Barseltiden går så alt for fort og før man vet ordet av det så er man tilbake på jobb igjen. Litt godt og litt tungt...

Anniken

Oss i Ugleveien

02.02.2011 kl.22:45

jervveien16:

Har alltid likt spinning. Veldig greit å kunne styre motstand og tempo selv. Men jeg satt ikke akkurat og spant på den lettestemotstanden som visse andre ungjenter gjorde. Hva er vitsen med å trene da liksom???

Ja, barseltida går, som alt annet, veldig fort!

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits