Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auuuuuu!

En smule støl i dag, ja.... Verst er det faktisk i nakken og armene. Ikke akkurat der man forventer å bli støl etter en Xycling-time!

Uansett, det var kjempegøy i går. Litt stress med å levere Luan i barnehagen, Eliza på Kidz (barnepassen på Elixia) og så ned på sykkelrommet til klokka 9.30, men jeg rakk det. Det var en flott time, kjempeflink instruktør og bra musikk (noe jeg er avhengig av!). Mens jeg satt der og tråkket tenkte jeg på hvorfor jeg hadde gitt opp dette her for 3 år siden... Det er jo bare SÅ deilig å koble helt ut og kjenne at kroppen er i gang! Det verste med hele timen var at jeg, etter 2 minutter, oppdaget at vannflasken ikke var med... Den stod igjen på kjøkkenbenken hjemme! Gjett hvem som var helt uttørket etter den økten da???

Tumblr_ldcoqwnaky1qdgvojo1_500_large                   (Weheartit.com)

Jeg fikk forresten en veldig hyggelig telefon i går ettermiddag fra salgsjefen på Elixia Skien. Han hadde registrert at jeg meldte meg inn 1.februar og syntes det var litt dumt å ikke si ifra om at de nå hadde startet en ny kampanje om gratis trening ut april. Så i dag skal jeg ned og møte han for å skrive under på ny kontrakt. 3 måneders gratis trening!! =)

Ellers har jeg ikke mye planer for dagen, bortsett fra litt husarbeid, kanskje en liten dupp (kjenner at jeg har fått litt lite søvn i natt og var oppe klokka 6...) og så skal vi på turning med Luan i kveld.Ha en fortryllende torsdag!

7 kommentarer

VaniljeMamma

03.feb.2011 kl.08:27

Ajajaj, en spinningtime uten vann hørtes forferdelig ut, rett og slett.. Jeg har som regel med meg to:O

Oss i Ugleveien

03.feb.2011 kl.08:31

VaniljeMamma:

Ja, det var helt grusomt! Heldigvis for meg var det kun en 40 minutters økt og ikke 55, som er vanligst...

Magelykke <3

03.feb.2011 kl.08:45

oi så heldig!! :D

hihih kan tenke meg til at den økta var litt hard, gleder meg til å ta fatt på treninga! målet var denne uka..men må vist vente på at pauline til nina skal bli frisk igjenn:) MEN DAAA!!!! :D

Oss i Ugleveien

03.feb.2011 kl.10:36

Magelykke:

det føles veldig godt å være i gang! =)

jervveien16

03.feb.2011 kl.12:24

En herlig følelse når man får trent litt..Kroppen blir så glad når den først kommer i gang. Litt støl her og der må man nesten bare regne med i starten. Det høres ut som om du har hatt litt høye skuldre :P

Anniken

mrsxhaferi

03.feb.2011 kl.15:59

Herlig å begynne med trening igjen da :) Skulle ønske jeg hadde selvdisiplin til litt mere jeg også. Men her er det ikke treningssenter i nærheten, så da blir det å overlate til fantasi og egen trening :)

En flott torsdagskveld til deg :)

MARITA GUNDERSEN

03.feb.2011 kl.16:48

deilig med tre månedes gratis trening da ! det sier man ikke neitakk til :D

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits