Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hva feiler det folk???

Nydelig vær idag! Sol og plussgrader. Fikk nesten litt påskestemning. Lisell og jeg gikk oss en tur. Da våre veier skiltes måtte jeg bare knipse et par bilder. Håper ingen så meg  for da tror de sikkert at jeg var en smule koko! Det var nemlig dette som var motivet:


Lekkert?!?

Altså; denne driten ligger OVERALT! Og da mener jeg overalt!! Her på Gulset har vi mange flotte gangveier langt vekk fra hovedvei og biler. Det er flott når man skal ut og trille eller gå tur med små barn Men det er ikke like koselig å gå når man hele tiden må se hvor man tråkker. Det er aldri så mye hundedritt på våren, sommern og høsten, men når snøen kommer, derimot... Hva feiler det folk? Gjelder ikke regelen om å plukke opp driten når det er snø på bakken??? Enda verre blir det når det blir mildere, bæsjen råtten og bløt og snøen smelter bort. Husker i fjor da vi var ute og gikk med Luan. Han sykla på trehjulssykkelen sin. Hjulene og dressen hans var fulle av dritt da vi kom oss hjem! Æsj!

Til alle hundeeiere: Plukk opp dritten etter bikkja di!

Og til dere andre som kanskje er vitne til at andre synder: Si ifra! 

- Desirée.

9 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

03.feb.2011 kl.20:53

er ille hvor få hundeeiere som plukker opp etter hunden sin. er lite delikat å gå en tur nå for tiden. ligger møkk fra hunder overalt i grøftkanten :S

Kristina, mamma til en Prins!

03.feb.2011 kl.20:54

helt enig! Jeg har faktisk sagt fra en gang da jeg var vitne til en som ikke gadd å plukke opp. Di burde få en bot!

Magelykke <3

03.feb.2011 kl.21:02

æsj!! er ille når dem bare levner dritten!!! :(

monica73

03.feb.2011 kl.21:51

Ok.Jeg skal ikke forsvare de som ikke plukker opp,for som hundeeier irriterer jeg meg selv,men jeg blir også provosert av den evige pepperen som vi hundeeiere får.For det første er det sånn dessverre noen ganger at vi ikke har tatt med nok poser på turen,vi kan ikke planlegge hvor mange ganger hundene skal gjøre fra seg,og hvis vi skal plukke opp etter hundene,bør det jo også være satt ut litt søppelkasser,for det er ikke så veldig koselig og gå og bære posen i to timer om du har planlagt en lang tur og bikkja driter med engang,og folk blir jo sure om man låner søppla deres og kaster den lille posen,som er knytt godt sammen oppi,men som sagt jeg forsvarer ingen,for det er utrolig mange slappe hundeeiere,som dessverre ødelegger for mange ærlige hundeeiere.

En ting til,tenk hvor mange katter som går vilt rundt,de driter også,men det er det ingen som klager på,det er alltid hunder som er det store fy dyret i dette landet.

Ble litt engasjert her nå kjenner jeg,men ikke ta det ille opp,jeg skjønner hva du mener,må bare poengtere litt alikevel:)

mrsxhaferi

03.feb.2011 kl.23:04

Er så enig med deg. Og trodde faktisk det var en lov om å plukke opp etter dyra sine. Jeg har faktisk plukket opp etter KATTEN min, så ingen skulle tråkke i ruser etter den. Men katter graver ofte ned sin egen avføring og de ferdes fritt i naturen. Hunder er så dumme at de må ha eiere for å gå tur.... derav... EIERNE må plukke opp avføringen :) Uansett hvilken avføring som dyr eller mennesker legger igjen etter veien, bør det fjernes :) Håper du får en litt hyggeligere tur en annen dag :)

jervveien16

04.feb.2011 kl.10:56

En ting er denne hundemøkken som ligger rundt omkring, det kan faktisk naturen rydde opp i selv. Og som nevnt over her...det kan være at man ikke har fått tatt med nok poser.... Det som irriterer meg langt over dette er faktisk de som plukker opp hundelorten og kaster plastposen med lorten opp i ved gangstien eller rett i grøfta... Da blir jo saken ti ganger værre... De posene blir jo ikke akkurat borte ved neste regnskyll.... Huff...

Anniken

Oss i Ugleveien

04.feb.2011 kl.12:05

monica73:

Nå vil ikke jeg skape noen dårlig stemning her, men jeg synes at "har med for få poser på turen", er en dårlig unnskyldning... Og så tenker jeg også at alle hundeeiere bør vite at de kanskje risikerer å måtte gå med en bæsjepose eller fem i lomma i et par timer, før de anskaffer seg en hund.

Det med katter er en helt annen sak for dette er dyr som det ikke er noen båndtvang på. Har selv en katt og irriterer meg grønn hver gang jeg luker blomsterbed på våren. Men jeg plukker det da opp og kaster det i søpla, selv om det sikkert ikke bare er min katt som har gjort fra seg der. :)

Oss i Ugleveien

04.feb.2011 kl.12:06

jervveien16:

Ja, det er jo helt håpløst!

lisemor

04.feb.2011 kl.12:40

Kunne ikke vært mer enig med deg!

Finnes ikke noe kvalmere!

(Bortsett fra kanskje katten vår, som vanligvis er flink til å bæsje i ei grop i jorda, og dekke over det.. Men om vinteren! Da er det like greit å bare levere sakene på verandaen og grave det ned i snøen, liksom... Supergreit når snøen smelter... Blærk!)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits