Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rescue 911

Jeg ble brått vekket av en stykk gutt som hadde gjort rampestreker klokka 6.30 idag.... Han sa at han hadde tatt av det lille lokket oppå akvariumet og mistet det nedi vannet. Jeg gikk ut i stua og registrerte at lokket lå på bunnen av akvariumet. "Jeg ga de mat også jeg,mamma," sier han så kjekt. Jeg hadde ikke rukket å få på meg kontaktlinsene mine og da er jeg så og si blind. Jeg stakk nesa inntil glasset og registrerte at hele bunnen var dekket av fiskemat! Han hadde tømt hele boksen med fiskemat!!!

Jeg ble skikkelig irritert for det er litt av en jobb å rense akvariumet, for ikke å snakke om å fange alle de bittesmå fiskene. Brukte en evighet! Men det gikk da bra til slutt. Eller, det vil si, da jeg stod og studerte dem i ettermiddag telte jeg bare 9 av den blå stimfisken, altså én manglet... Jeg telte og telte, men kom bare til 9. Hmmmm. Kanskje slørhalen ikke lenger klarte å motstå fristelsen? Men plutselig ser jeg noe ligge på kjøkkenbenken; en stakkar, inntørket blå fisk. Jaja, shit happens! ;)

7 kommentarer

pitoresk

04.feb.2011 kl.22:55

Uhhhh.... Ha, ha! Kjener igjen den der! ;-)

mitthvitehus

04.feb.2011 kl.22:58

uff.....dette er vel typisk småtroll....:)

tror vi nesten alle har vært der...:)

fru Lyng

05.feb.2011 kl.07:29

hehehe..huff da. Han skulle jo bare hjelpe....så noen ganger må man bare prøve å se det de gjør fra en annen vinkel har jeg funnet ut. hihi....han hadde jo tross alt vært snill å gitt de mat;)))

Ha en fin dag;)

Oss i Ugleveien

05.feb.2011 kl.08:50

fru Lyng:

Ja,vet.... Han ba om unnskyldning rimelig fort og jeg ba ham om unnskyldning etter akvarie-rensen, så vi skværet opp. ;)Det er bare det at jeg er ekstra irritabel sånn tidlig på morgenen.

Daniel Niazi

05.feb.2011 kl.08:58

Huff, haha

Liker innlegget

Oss i Ugleveien

05.feb.2011 kl.20:23

Daniel Niazi:

Takk!

jervveien16

05.feb.2011 kl.22:19

...hmm..haha... Joda, det er kanskje ikke så lett å holde fingrene unna... :P

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits