Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zumba = zupergøy!

Ja, dere skal ikke se bort i fra at jeg også blir hekta. Det var kjempegøy! Litt vanskelig sånn første gangen med vrikking på hofter, armer og bein samtidig, men det kom seg litt på slutten. Uansett var det kjempegøy, svetten spruta ( synes synd på de som stod i nærheten av meg...!) og tida gikk FORT!

Etter trening hadde vi en storhandel på Meny, så nå har vi mat for et par måneder fremover. ;) Hehe. Deretter koste vi oss med en stor lunsj. Luan hadde reist til fetteren sin og kost seg ute med pølser og sklibrett idag. Litt utpå ettermiddagen reiste vi for å hente ham. Han hadde hatt det helt topp!

Nå er begge barna i seng. Potetgull, brus og kaffe står klart på bordet. Da gjenstår det bare å finne noe brukbart på TV. Det er ikke like enkelt på lørdagskvelden...

God lørdag!

4 kommentarer

Ååh, ja Zumba er fantastisk gøy! Og som du sier så går timen utrolig fort! :)

Er nesten over før det har begynt synes nå jeg :)

Ha en god helg! :)

Oss i Ugleveien

05.02.2011 kl.19:59

Kristine Lovise:

God helg til deg også! :)

Magelykke-Mammalykke <3

05.02.2011 kl.20:38

så morsomt! vil også teste ut zumbaen :D

en vakker dag i allefall...hihih

Dere får kose dere så mye i kveld, er vel bare å håpe at det finnes noe bra/spennende på tv i kveld.. :)

jervveien16

05.02.2011 kl.21:34

Åh, alle som sier de har vært med på Zumba har blitt helt hektet... Dette bare MÅ jeg prøve... Høres så utrolig morsomt ut... Her koser vi oss med noen bruschetta'er, blogg og Grand Prix.

Ha en super lørdagskveld :)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits