Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karneval, Batman og sofakos

Luan har vært på karneval i barnehagen idag og han var helt i hundre. Da han satt her for et par uker siden og bladde i et reklameblad fra Extra leker var han helt sikker på at han skulle være Batman. Han var helt sikker på at han ville være den eneste Batman i barnehagen for det var jo kun én av dem i reklamebladet. ;-) Overraskelsen ble stor da vi møtte på sikkert 6 Batman´er da vi ankom barnehagen, men han har hatt det helt topp med pinjata, godteri og pølse og brød.Da vi kom hjem spiste vi pizza og koste oss i sofaen frem til leggetid. Endelig sovnet Eliza uten et kvekk. Vi har sliti veldig med å få henne til å sove i det siste. Hun har skreket til hun nesten kastet opp. Det er ikke så lett for et mammahjerte å høre på denne skrikingen og la være å ta henne opp. Jeg har sitti inne på rommet med henne, sunget, hysjet, stryket og ignorert, gått ut og inn og sittet på utsiden av døra... Men nå har hun sovet i 1 1/2 time og enda ikke våknet, så da krysser vi fingrene for at vi voksne får resten av fredagskvelden for oss selv og at hun blir like lett å legge i morgen.

 Ha en fin fredag, alle mine kjære lesere!

4 kommentarer

Mari-Anne

18.feb.2011 kl.20:45

Så fine de var der de lå i sofaen sammen!

Oss i Ugleveien

18.feb.2011 kl.21:12

Mari:

Ja, de var så herlige! Hun satt opprinnelig i fanget mitt, men hun ville heller krabbe bort til storebroren sin og ligge ved siden av ham. *smelt*

mrsxhaferi

18.feb.2011 kl.23:19

Søt batman da :) Var karneval på skolen i dag også. Og jeg ble faktisk imponert, det var ikke såååå mange ferdigkjøpte kostymer som jeg trodde. Foreldrene har blitt mer og mer kreative :) Det var morsomt å se altså.

Ønsker dere en fin helg

jervveien16

19.feb.2011 kl.22:19

Så søte de var der de lå ved siden av hverandre på sofaen.

Stakkars begge to...er ikke noe morsomt når de skriker hjerteskjærende når de skal legge seg. Får håpe det går fort over så dere ikke får så mange av disse dagene.

Batman, tøffere enn toget ;)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits