Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hvorfor blogger DU?

Dette spørsmålet får jeg mange ganger og i innlegget som kom på VG nett fikk jeg en del  kritikk for bloggens innhold. Der ble det også stilt spørsmål rundt hvorfor jeg drev denne bloggen.

Noen av påstandene var at jeg

  •  blogget fordi alle andre gjør det (Blogger forresten alle???)
  •  fordi jeg har behov for å hevde meg selv
  • fordi jeg trenger bekreftelse fra andre 

 INGEN av disse påstandene er korrekte. Jeg synes ikke selv jeg har noen behov behov for å hevde meg selv. Da hadde jeg nok søkt meg inn andre steder enn i bloggverdenen, f.eks. meldt meg inn i 71 grader nord, Robinson eller annen reality-tv. Dette har jeg absolutt ingen ønske om! Jeg er ei gift tobarnsmor; ei dame med god selvtillit og selvinnsikt. Jeg har ingen behov for å få bekreftelse fra andre enn min nærmeste krets, som familie, venner og kolleger.

Så hvorfor blogger jeg?

  • Jeg ELSKER å skrive. Det å skrive ned ord og tanker og alt som opptar meg er viktig for meg.
  • Vi har over halvparten av familien i utlandet og dette er en veldig lettvint måte å holde "kontakt" med dem på. (Vi snakkes også selvfølgelig over tlf, msn og mail og besøker dem en gang i året.) Bloggen blir også satt pris på av familie som bor her i Norge og andre venner.
  • Jeg synes det er mange gode og interessante blogger der ute som jeg følger fast, og oppdager noen "nye" hver eneste dag.  Jeg har fått mange, gode bloggvenner gjennom bloggen min.

 

 

Nå har jeg lyst til å høre om hvorfor nettopp DU blogger?

26 kommentarer

iidyll

25.feb.2011 kl.17:13

Folk blogger fordi de har en syk ide om å komme på topplista eller tjene penger;)

Charlotte

25.feb.2011 kl.17:14

fordi jeg elsker leserne mine!

trustless

25.feb.2011 kl.17:15

Jeg blogger for å tenke igjennom hva jeg har gjort og tenkt, og for å fordrive tid. :)

Qtie

25.feb.2011 kl.17:15

Jeg liker å dele noen av intressene mine.

Ida Marie

25.feb.2011 kl.17:15

Eg bloggar fordi eg elskar å skriva. Enkelt og greit! Ein dag, skal eg få gitt ut ei bok, men fram til då skriv eg på bloggen så folk får lesa ting eg skriv der :-)

iriseea

25.feb.2011 kl.17:18

Jeg blogger fordi jeg syntes det er morsomt :) ps:Kommenterer alltid til bake :) ♥

Trine Jensen

25.feb.2011 kl.17:18

Jeg blogger fordi jeg elsker å skrive, og fordi jeg har noen enormt sterke meninger om store ting, og noen av de meiningene vil jeg at flest mulig skal se (sånn som mobbing, og hvordan det er for mobbeofferene) Men sånn stort sett blogger jeg for min egen del, bare fordi jeg syns det er gøy! :D å ha en del lesere er jo bare et +! :D

Og å blogge er nok ikke veien til et "kjendisliv", vi er ikke alle som Voe, liksom..

gallowspole

25.feb.2011 kl.17:19

Jeg tror nok de fleste blogger fordi de synes det er godt å ha et sted man kan få ut ting på. Ting som opptar deg, skrive om en hendelse som har skjedd etc. For min del blogger jeg fordi jeg først og fremst elsker å skrive. Jeg blogger om ting som interesserer meg (da i all hovedsak film og musikk) som jeg liker å opplyse andre likesinnede om. Blogg er jo også en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre på! Også er det jo, som du sier, kjekt å følge med på andre interessante blogger.

Ingeborg Gulla

25.feb.2011 kl.17:21

fordi jeg vil bli KJÆNDIS

bernteriksandnes

25.feb.2011 kl.17:27

Selv blogger jeg for det er moro å blogge og har mange hundre blogger på samvittigheten via jobben min i Gamereactor :)

En riktig god helg til deg og dine :)

Alliance Niyigena

25.feb.2011 kl.17:34

Jeg blogger fordi jeg synes det er artig og lærerikt. Jeg ser mye mer på andre blogger, og blir mye inspisrert og facinert. I tilleg for jeg uttryk meg selv på noen saker. ;)

shibaogliba

25.feb.2011 kl.17:43

jeg har nettopp begynt å blogge. men jeg blogger ikke noe om meg selv. jeg blogger om kattene mine,høres kanskje litt sprøtt ut. men hvorfor ikke?? foreløpig så synes jeg det er artig. har jo ikke fått noe negativt tilbake enda,så jeg er fornøyd jeg :) gjerne ta en titt innom vis du vil :) ha en fin dag :)

beatriiz

25.feb.2011 kl.17:44

Så kjipt da, teite utsagn!

blogger for å dele musikk :)

god helg!

anettesbokboble

25.feb.2011 kl.17:45

Jeg blogger fordi jeg, som du, elsker å skrive. Og siden jeg også elsker å lese er det den perfekte plassen å presentere mine favorittbøker på, jeg vil jo så gjerne at alle andre også skal lese disse bøkene :) Bloggen min var først en ren bokblogg, men etterhvert ble det til at jeg blogget om hverdagslige ting og fikk masse gode tilbakemeldinger på dette. Gjennom bloggen min har jeg blitt kjent med utrolig mange flotte bloggere, og til og med møtt et par av dem. Fantastisk! Jeg har en liten blogg i den store målestokken, og av og til drømmer vel alle om å ligge øverst på en eller annen liste. Men etter å ha lest alle kommentarene du fikk da innlegget ditt lå på VG-nett er jeg veldig glad for å ha en liten blogg som leses av folk som setter pris på meg og det jeg skriver. Jeg blir helt sjokkert over hva folk får seg til å skrive, de vrir og vender på ting og får det til å bli noe helt annet enn det i utgangspunktet var ment å være. Selvfølgelig kan man ikke forvente at alle kommentarer skal være fulle av rosenrød skryt, men det får da være grenser! Min livsfilosofi er at hvis man ikke har noe fint å si, kan man like godt la vær å si noe som helst ;) Du har en fantastisk fin blogg, og jeg er fryktelig glad for å være din bloggvenn!! Stooor klem <3

Sanne Erika

25.feb.2011 kl.17:47

Jeg blogger fordi det er enkelte ganger det er lettere å skrive ned ting, og slik at jeg kan se tilbake på meningene mine, og alle minnene :)

Amandajosephine

25.feb.2011 kl.17:51

Hei!
jeg blogger nok fordi det er så mange ganger jeg vil dele ting jeg opplever!
Jeg blogger nok også fordi jeg blir inspirert av andre. jeg elsker å ta bilder og blogger om hverdagen. Mange ganger legger jeg fte ut bilder fra andre bildesider som http://weheartit.com/
håper du likte svaret mitt, :D
Stikk gjerne innom bloggen min forresten <3

MARITA GUNDERSEN

25.feb.2011 kl.18:33

jeg liker å skrive, legge ut bilder og få tilbakemlding på det jeg skriver. jeg blogger fordi jeg syntes det er gøy !:)

Oss i Ugleveien

25.feb.2011 kl.20:28

anettesbokboble:

Du er vel søt du!... =) Tusen takk! Det setter jeg virkelig pris på.

monica73

25.feb.2011 kl.22:11

Jeg blogger,fordi jeg liker og dele mine interresser og ting som opptar meg.Dessuten er det hyggelig og få mange blogg venner.er en helt annen verden inne i blogg verden.Liker det jeg.

Klem

25.feb.2011 kl.22:30

er du gift med en albaner??

Vi venter - der kom du

25.feb.2011 kl.22:55

Du er veldig flink til å skrive, det er helt klart :)

Her begynte jeg å blogge for å få ut tankene mine. Nå blir det mindre tanker og mer bilder.. hehe :)

mrsxhaferi

26.feb.2011 kl.01:56

Så utrolig fint innlegg. Det er mange der ute som dømmer alle bloggere. Men det er faktisk veldig gode blogger også. Jeg har bloggvenner helt ned til 12 år og opp til 40, og selv om alderen er forskjellig, så er det mye bra som kommer fra "fjortisser" også. Ikke bare mote og sminke. Men for å svare på spm ditt da, så blogger jeg for å få ut tanker, meninger, følelser om ting som opptar meg i hverdagen. Samt skrive om en hverdag der kampen mot UDI står sentralt og gi et bilde på livet til en norsk kvinne som har konvertert til Islam. Til tider har bloggen vært god terapi for meg og jeg har møtt så utrolig flotte mennesker som gir meg støtte og motivasjon.

Jeg har aldri følt at jeg trenger å vise meg frem eller få bekreftelese på noe.

Klem <3

Oss i Ugleveien

26.feb.2011 kl.08:31

Anonym:

Ja, det er jeg. =)

Oss i Ugleveien

26.feb.2011 kl.08:32

Vi venter:

Takk takk.

Men et bilde sier jo mer enn tusen ord, ikke sant? ;)

Oss i Ugleveien

26.feb.2011 kl.08:39

Masse interessant lesing her. Takk for alle svar!

-Desirée.

jervveien16

26.feb.2011 kl.15:58

I første omgang startet bloggingen fordi vi har så mye familie spredt rundt i landet. Vi ønsket at de skulle få ta del i vår hverdag. Så utviklet ting seg og vi sitter igjen med de samme årsakene som gjengen i Ugleveien. Hadde faktisk tenkt å ta tak i temaet selv etter den store diskusjonen du havnet opp i. Det finnes flere årsaker til at man blogger og det er tydelig å se at det er mange forskjellige agendaer.

En av grunnene til at vi har fortsatt og ikke minst vært så aktive er alle de andre bloggerne vi "treffer" her inne. Vi nikker annerkjennende til mange andre familie blogger, deriblandt hos gjengen i Ugleveien ;)

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits