Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

What are words

Jeg vil så gjerne dele denne rørende historien og sangen med dere.  

Chris Medina fra USA kommer på audition til American Idol og synger seg inn i hjertene til dommerne. Men ikke nok med det; Han har også en historie som er vanvittig rørende. Chris har møtt sin store kjærlighet og er forlovet. 2 måneder før bryllupet er forloveden hans involvert i en ulykke og får store hjerneskader. De fleste på 26 år med hele livet foran seg ville kanskje gått videre i en sånn situasjon. Chris sier: "What kind of a guy would I be if I walked out when she needed me the most?" Det er kjærlighet, det!

Han har nå kommet ut med en singel om sin historie, en nydelig sang. Her er den:

 

Hva synes dere?

3 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

16.mar.2011 kl.20:26

sangen er skikkelig nydelig. en av mine favoritter. Chris synger nydelig og historien bak sangen er rørende !:/

sv:

Ja, jeg tviler ikke på det. du har vært gjennom det selv regner jeg med :))

jeg har endelig fått litt energi idag. handler igrunn om at jeg må få en annen døgnrytme :) jeg har lagt meg tidlig siden mandagen nå!:) men må innrømme at det blir utrolig godt med helg nå !:))

Marte

17.mar.2011 kl.18:37

Sangen er utrolig rørende, har blogget om den selv for noen dager siden :) Får meg virkelig til å tenke over hvor takknemlig man må være for at man lever og har folk å være glade i. :)

LisaMari

17.mar.2011 kl.20:25

åh rørende...

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits