Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FREDAG og filmkveld.

Nå kan endelig jeg også si: ENDELIG FREDAG! For en deilig følelse! Før var jo fredag det samme som hvilken som helst annen dag, men ikke nå lenger, nei. ;-)

Har hatt en hektisk uke på jobb. Foreløpig har jeg blitt kastet ut i det og vært i mange ulike klasser. Fordelen er at man blir kjent med mange, nye elever. Ulempen er at man aldri vet hva og hvor man havner når man møter opp klokka 8.15. Vi får se hvordan det blir etterhvert. Det er en plan for meg, men nå som det er mye sykdom på huset, må jeg trå til der det trengs.

Barna er i seng og vi har leid oss hele 3 filmer. Så nå har vi voksne benket oss i sofaen og skal ha filmkveld.

God fredag!

2 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

18.mar.2011 kl.20:31

Åh, var helt himmelsk å få helg nå ! vært slitsomt i praksis denne uka :/ men det har også vært lærerikt !:) du får ha en veldig god helg;) hvilke filmer har dere leid egentlig? kom gjerne med en filmanmeldelse av de etterpå ;)

kos dere masse ikveld ;)

mrsxhaferi

18.mar.2011 kl.23:23

En velfortjent og god helg til deg ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits