Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Om alt og ingen ting...

Det er ikke like lett å være en aktiv blogger når man jobber fullt og skal samtidig ha tid med barna på ettermiddagen. Når barna er i seng er jeg helt skutt og da orker jeg ikke stort annet enn å ligge henslengt på sofaen og se på noe hjernedødt på TVen. Jeg har jobbet i 2 1/2 uke nå og det er litt av en overgang. Men jeg liker å være i gang igjen. Synes det er deilig. Eliza har fått barnehageplass og begynner tilvenning mandag 2.mai. Det blir veldig spennende.

I går kveld slo vi av alle lysene og hadde kun en masse levende lys rundt omkring i huset. Var dere med på Earth hour i går?

I natt stilte også klokka seg en time frem og man merker godt at det er lysere om morgenen og at det er lyst mye lengre utover kvelden. Snømengden er redusert kraftig. Våren er på vei! Hurra!!!

Her blir det nok en liten tur ut etter hvert. Ellers har vi ingen planer og det føles godt.

Ha en fortreffelig søndag!

(Bildet er fra Google)

3 kommentarer

Mamma til lille Majken

27.mar.2011 kl.09:37

Rart å begynne å jobbe igjen ja. selv har jeg jobbet i 5 uker nå og er godt inn i rutiner igjen. Men samtidig så merker jeg at jeg savner å være hjemme med lillemor. Også føler jeg at det er så mye jeg ikke rekker lenger..hehe. MAsse jeg vil få gjort, men ikke får tid til. Og bloggingen blir jo så som så som du sier :)
Vi slokka alle lys her i går kveld, og tente masse stearinlys, men tvn sto på da!
Ha en fin dag!:)
Klem A-C

MARITA GUNDERSEN

27.mar.2011 kl.10:19

jeg føler med deg. jeg er i praksis nå og har fulle uker og ingen unger hjemme. Jeg ligger nesten død når jeg kommer sent hjem fra praksis! så du må jo være 10 ganger mer sliten enn meg. så forstår at du ikke er så aktiv blogger da :)

her hjemme hadde vi earth hour også. det var igrunn koselig å bare sitte i stua med masse sterinlys ^^

Ha en super søndag:D det er utrolig deilig å se at våren har kommet ^^

hjelpmegselv

27.mar.2011 kl.10:59

Her kom det jaggumeg 50-60 cm med snø nå i helga, så her er det bare sorgen og snøstormer.. uff a mei, jeg er så lei..

Anyway, kos dere på tur og ha en fortreffelig søndag!

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits