Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Våren er her og jeg lengter etter å få satt i gang noen oppussingsprosjekter

Ja, nå er kveldene lysere og temperaturen blir bare bedre og bedre. Da kommer trangen til å få gjort noe her i huset. Og det er mye som bør gjøres etter hvert. Først og fremst må vi få innredet rommet til Eliza. Oppbevaring er hovedordet her. Deretter skal jeg sette i gang med å male alle vinduskarmer, lister (både tak og gulv) i stua. I dag har de en helt forferdelig brunbeige farge. Det skal bli hvitt. Når det blir litt varmere i været skal jeg gå løs på inngangsdøra og verandadøra. Dessuten har jeg litt å gjøre i hagen når den tid kommer. Det er mye annet jeg har lyst til å gjøre også, men jeg får bare begynne et sted og se hvor langt en kommer. Uansett gleder jeg meg til å sette i gang!  

Har du noen oppussingsprosjekter på gang?

Nå er det fredag og det er meldt knallvær hele helga. Gjett om vi skal kose oss da!? ;)

Ha en flott fredag og god helg!

 

 

4 kommentarer

AnniBorg

08.apr.2011 kl.21:54

Så spennende. Jeg (egentlig mamma og pappa, hehe) pusser opp et helt hus, som vi kjøpte her for ikke så lenge siden. Det er så gøy å hele tiden se at det går fremover! :D Fin blogg! :)

camilla

08.apr.2011 kl.22:03

Elsker å holde på med slik , for øyeblikket får jeg nøye meg med å møblere ferdig til lille i magen kommer :)

Silje

08.apr.2011 kl.22:16

Fine bilder.

God helg til deg.

lisemor

09.apr.2011 kl.03:07

Det er godt å ha noen planer :) Og utrolig hvor mye lettere det er å sette igang med ting, når ikke det er mørkt allerede før man kommer hjem fra jobb!

Her er det myyyyye som skal gjøres... Men man må ta en (eller to) ting om gangen, så går det seg nok til etterhvert ;) Koselig bare å gå og drømme om åssen det skal bli også, synes jeg ;) Lykke til med oppussing!

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits