Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oppstartssamtale i barnehagen

Ja, i morgen skal vi på oppstartssamtale i barnehagen. Eliza skal begynne på tilvenning allerede til mandag. Navnelapper er ankommet, så nå er det bare å få strøket dem på alt av klær og utstyr. I helga må jeg også få kjøpt sko og en parkdress til henne. Gurimalla, jeg er skikkelig spent og smågruer meg litt. Jeg vet at det kommer til å gå bra med henne i barnehagen. Hun har allerede vært der mange ganger og hilst på alle som jobber der. Dessuten er hun ikke skeptisk til fremmede. Også er hun sosial og vant til en vilter storebror. Det er verre for meg som mor... Dette er min lille baby som plutselig skal bli barnehagejente!

Én kommentar

Mari-Anne

28.apr.2011 kl.22:50

Det er alltid verst for mammaen - det er så rart å "gi slipp" på babyen vår! Jeg tvang mannen til å ringe barnehagen da lillegutt var der alene første dagen sånn at jeg skulle få vite hvordan han hadde det uten å virke som en nervøs mor :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits