Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Første barnehagedag vel overstått og litt mimring...

Den første dagen i barnehagen til Eliza har gått over all forventning. Hun har bare smilt, lekt og hatt det tipp topp. Hun var der fra morgenen og frem til lunsj. Det gikk faktisk så bra at Samir fikk beskjed om at han kunne reise bort en times tid. Det gjorde han og det var helt greit for lillemor. Så i morgen skal hun være der helt uten oss og hun skal også sove der. Vi får se hvordan det går, men jeg tror ikke det vil by på noen store problemer. Husker Luans første dager også. Det gikk veldig greit. Han hadde ingen problemer med tilvenningen, men sovinga derimot... Han sov ikke i barnehagen på 3 uker, for det hadde han rett og slett ikke tid til. Men det gikk seg til det også.

Dette er et bilde av Luan på hans aller første dag i barnehagen:

Tenk at han også har vært SÅ liten!...

Hvordan har deres barn vært i forhold til tilvenning i barnehagen? Har det gått knirkefritt eller var det mye snørr og tårer?

2 kommentarer

Mari-Anne

02.mai.2011 kl.22:21

Tilvenningen gikk knirkefritt her i gården også, men så var det den der sovinga... Lillegutt hadde heller ikke tid til å sove og var rimelig ufyselig på ettermiddagene. Han gikk fra å sove rundt 3 timer til en liten halvtime, så du kan tenke deg det var gøy : )

MARITA GUNDERSEN

02.mai.2011 kl.23:25

så bra !:)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits