Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

På utkikk etter nye hagemøbler

Jeg ser etter nye hagemøbler om dagen og det er jo så mye lekkert. Men så er det å finne noe som er lekkert, ikke altfor stort og som ikke koster skjorta... Her er en gruppe jeg fant i en nettbutikk til 9990 kroner, og da får man med ekstra putetrekk i fargen lysegrå og 4 pynteputer med på kjøpet. Det er noe i denne stilen jeg ønsker meg. Rundrotting i fargen grå. Utrolig praktisk med rottingmøbler siden de er vedlikeholdsfrie.

Hva synes dere?

Men så kommer et nytt dilemma; Skal man gå for en slik sofagruppe med disse lave bordene eller et spisebord med stoler hvor man faktisk kan sitte og spise? Ja takk, begge deler, si! ;)

Hva slags type hagemøbler går dere for?

-Desirée.

3 kommentarer

Sirdalsrypa - Grete

06.05.2011 kl.23:14

De var jo flotte da :) jeg har bestemt meg for to lenestoler i rotting + ny spisegruppe istedet for hel sittegruppe

fru Lyng

07.05.2011 kl.07:57

hehe. jeg leter selv om dagen, og kan så absolut anbefae deg en tur innom finn.no

Der har de slike grupper til både 6 og 7 tusen

Lykke til!!

Aslaug

07.05.2011 kl.08:01

Kjenner til problematikken:D Rottingmøbler er kjempefint. Noen er gode å sitte i, mens andre er ikke gode i det hele tatt selv om de koster en del. Planen vår var å kjøpe det sist helg, men så ombestemte vi oss rett og slett, for det er jo håpløst å spise i de. Kleint med så lavt bord lissom. Så vi gikk heller for et digert teakbord med stoler til, og ble superfornøyd:)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits