Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Da prøver jeg meg igjen etter en LANG bloggpause...

Ja, da har jeg hatt meg en lang bloggpause og det har vært veldig deilig. Det har vært flere årsaker til dette. Den største var nok at jeg begynte å jobbe fullt igjen på våren og det merktes godt på kroppen. Nå er jeg kontaktlærer på 1.trinn og der er det selvfølgelig nok av utfordringer. Når man da kommer hjem til to små barn som også krever sitt, ja da har man ikke mye tid og overskudd til annet enn det som er helt nødvendig.

En annen årsak var da jeg skrev et innlegg som jeg ønsket mange synspunkter på. Men innlegget ble lagt ut på VGs nettavis UTEN at jeg ble spurt om dette var noe jeg ønsket. Jeg fikk bare en kommentar fra en fyr fra VG om at innlegget var lagt ut. Min første tanke var: Hjelp! Ønsket jeg meg så mange lesere? Nei, igrunnen ikke... Men pytt pytt. Litt gøy var det jo også at noen likte innlegget mitt såpass godt at det ble lagt ut på Norges største nettavis(?). Det jeg ikke visste, var at diskusjonen skulle ta helt av, og til slutt gikk det over til et personangrep og et angrep på mitt blogginnhold. Etter dette var det ikke like gøy å blogge. Jeg ble veldig selvkritisk og måtte tenke meg om minst hundre ganger før jeg trykket på "Publiser". Det ble rett og slett for slitsomt.

Den siste måneden har jeg vært innom flere av mine gamle bloggvenner og smugtittet en del. Savnet etter å blogge om alt og ingenting har kommet snikende litt etter litt... Så nå prøver jeg meg igjen. :)

Ha en fin lørdag!

13 kommentarer

Mamma til lille Majken

05.nov.2011 kl.22:27

Hyggelig å se et innlegg fra deg igjen :) Jeg fikk ikke med meg at du hadde et innlegg å Vg, men det er jo utrolig synd at folk skal reagere på en slik måte at det går utover en annen person. Nettvett er det noen som ikke vet hva betyr. Jeg håper du kom sterkt ut av det, og at vi kommer til å se flere blogginnlegg fra deg fremover :)
Anne-Celin

MARITA GUNDERSEN

05.nov.2011 kl.22:50

jeg har savnet bloggingen din! godt å høre fra deg igjen :-)

Oss i Ugleveien

05.nov.2011 kl.22:51

Mamma til lille Majken:

Å, tusen takk! :)

-Desirée

jervveien16

05.nov.2011 kl.22:53

Velkommen tilbake, virkelig hyggelig å se at skrivekløen har kommet tilbake... Og jeg husker innlegget godt! Merkelig at folk klarer å komme med slike personangrep uten å kjenne til deg og din bakgrunn. Vi får håpe du får være i fred uten større publiseringer rundt på nettet ;)

Kos deg på lørdagskvelden...og blogg i vei :D

Anniken

Sirdalsrypa - Grete

05.nov.2011 kl.22:59

Velkommen tilbake :) Det kan ta av slike ting ja og dessverre ender det mange ganger negativt for den som skriver uten at det var hensikten. Husker ikke ditt innlegg men ei bloggvenninne, Georgine, hadde akkurat et som ble plukket opp av VG, flere tusen innom på bloggen og mange stygge kommentarer til slutt.

Nei man skal ikke provosere....

Oss i Ugleveien

05.nov.2011 kl.23:04

Grete:

Takk for det!

Jeg synes det i grunn er litt merkelig at dem har lov til å bare plukke opp innlegg på den måten jeg da.

Jeg sendte jo en mail til han som var ansvarlig for mitt innlegg og spurte ham rett ut om han ikke burde ha spurt om det var greit FØR han la det ut på VG. Fikk aldri noe svar...

-Desirée.

Oss i Ugleveien

05.nov.2011 kl.23:06

jervveien16:

Takk takk, Anniken! =)

-Desirée

Oss i Ugleveien

05.nov.2011 kl.23:07

MARITA GUNDERSEN:

Nåååååwwww... Du er ikke lite søt da, Marita. =) Tusen takk.

-Desirée.

ewymarie

05.nov.2011 kl.23:32

Gledelig at du er tilbake. Masse lykke til med å blogge og håper du vil fortsette : )

Huset på landet

06.nov.2011 kl.01:03

Så godt å ha deg tilbake igjen!

God klem fra Line

Oss i Ugleveien

06.nov.2011 kl.08:39

Huset på landet:

Tusen takk, Line! :)

-Desirée

monica73

06.nov.2011 kl.09:52

Velkommen tilbake.Så rart at de bare kan ta innlegg og gjøre sånn ja.Merkelig.Skjønner godt du reagerer på det ja.

Monica

Mari-Anne

06.nov.2011 kl.10:25

Fint å ha deg tilbake igjen Desiree. Godt at ikke den episoden har gitt deg helt avsmak. Det er så enkelt å sitte der som anonym å synse og kritisere når det ikke kan slå tilbake på deg selv...

Velkommen tilbake : )

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits