Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vi pusser opp soverommet vårt

Soverommet vårt trengte sårt en oppgradering... Fargen på veggene var som alt annet i dette huset; beige. Taket var ikke lenger hvitt, men pissgult. Garderobeskapet var fra 70-tallet og veldig lite praktisk. Gulvet var et slitent belegg.

Nå har taket fått tilbake sin hvitfarge, veggene er blitt malt et par strøk med fargen sens 9915 Morgendis. En nydelig gråfarge... Vi har lagt laminatgulv. Nå mangler bare gulvlistene og garderobeskapet.

Garderobeskap er ikke bare bare. Det finnes jo et uendelig antall løsninger og oppbevaringsmuligheter! Vi har vært inne på Elfas og Ikeas tegneprogram og prøvd oss frem. Ikeas priser er bare en brøkdel av Elfas, men så liker jeg Elfas utvalg bedre. Elfas Mesh-kurver (trådkurver) vil jeg ha! Ikea har plastkurver (hvis jeg har forstått rett) og det blir rett og slett bare støvsamlere.

Foreløpig kommer det bare noen inspirasjonsbilder til garderobeløsninger. Bildet av soverommet vårt kommer når alt er på plass... ;)

Her til høyre er disse Mesh-kurvene som jeg vil ha.

Ja, mye fint å velge mellom. Nå gjenstår det bare å ta noen valg og få bestilt. Ganske håpløst nå som alle klær ligger i kasser og poser på gulvet...

Kanskje noen har erfaringer med slike skinneløsninger fra Elfa, Ikea eller andre. Da vil jeg gjerne høre dine synspunkter.

 

2 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

06.11.2011 kl.11:08

mye stilig inspo her iallefall ;)

ewymarie

06.11.2011 kl.17:08

Vakre bilder. Masse lykke til med oppussing : )

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits