Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skikkelig heisatur med jobben

På fredag bar det rett fra jobb til Sandefjord og Color Line. Vi skulle nemlig på en skikkelig heisatur med jobben. Julebordsbuffé ombord på båten over til Strømstad. Deretter gikk turen videre til Laholmen hotell og her hadde vi det veldig festlig på en suite. Da natten nærmet seg, danset vi oss ned på hotellets diskotek.

For ei som meg er slike fester veldig sjeldne, så dagen derpå var ikke uglemor spesielt sprek... Men jeg var ikke dårlig, bare veldig trøtt og sliten.

Det var godt å komme seg hjem igår ettermiddag og bare legge seg under pleddet på sofaen. For ikke snakke om å komme seg hjem til barna ♥

_____________________________________________________________________________________________

Nå ligger jeg på sofaen og ser på filmen Rio med barna. Pizza og popcorn til frokost.... Aaahhhh, livet er vel herlig!

Ha en fin søndag!

-Desirée.

6 kommentarer

Henrietta

20.nov.2011 kl.08:47

Fin blogg - og mye bra inspirasjon ! Hyggelig å vite at det er flere oppe i norges land just nå, fordi når jeg ser ut av vinduet føler jeg meg ganske alene. "min" lille 3 åring ville ut av dyna for 2 timer siden :)

Ha en fin søndad du også !

Henrietta

20.nov.2011 kl.08:51

Fin blogg og mye bra inspirasjon - Popcon til forkost er ypperlig i blandt. "Min" lille 3 åring og jeg har vært oppe i to timer allerede :) Ha en fortsatt god søndag!

mrsxhaferi

20.nov.2011 kl.14:02

Hei, ser du er tilbake igjen, så koselig.

Ønsker deg også en fin søndag :)

Oss i Ugleveien

20.nov.2011 kl.14:35

Henrietta:

Takk for det,Henrietta! =)

-Desirée.

Oss i Ugleveien

20.nov.2011 kl.14:35

missxhaferi:

Hyggelig å høre! =)

-Desirée.

jervveien16

21.nov.2011 kl.13:33

Det er nettopp slik det blir når vi husmødre tar turen ut på livet....også så morsomt som vi har det. Det er gleden ved å gjøre det så sjeldent. Det var garantert verdt det!!!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits