Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Studerer, reflekterer og koser meg...

Her sitter jeg på en mørk tirsdagskveld og prøver å skrive refleksjonslogg... Jeg er jo en sånn "evig student" som hiver meg på alt jeg blir bedt om. Nå tar jeg et lite fag på 15 studiepoeng som heter Videregående leseopplæring. Det er om leseopplæringen på mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Jeg må innrømme at jeg ikke har kommet så godt igang enda. Ikke bare bare å studere ved siden av full jobb og to små barn hjemme. Men jeg skal vel klare dette også. ;)

Jeg får komme meg tilbake til Arne Svingens novelle "Siste ord" og reflektere litt igjen. Kan jo ikke klage heller da. Sitter godt her under pleddet i sofaen og koser meg med peanøtter og levende lys.
Disse nydelige, hvite lykthusene og Smått & godt-skålen kjøpte jeg på Kremmerhuset for noen dager siden. Jeg handlet en del andre ting også, men det kan dere få se en annen gang.

Hva gjør dere på denne tirsdagskvelden da?

4 kommentarer

hannae.

22.nov.2011 kl.21:12

så koslig! Har vært sangvikar og holdt konsert på tirsdagskvelden min, jeg. Godt å slappe av litt og få litt søvn nå :)

jervveien16

23.nov.2011 kl.07:32

De sinkhusene skal jeg kjøpe meg. Så på de på nettsiden før i dag og fant ut at de bare hadde de store igjen der, så jeg må nok komme meg til en butikk.

Flink du! Skal aldri undervurdere et godt gammelt skippertak, man får til mye da ;P Lykke til!

Anniken

Mari-Anne

23.nov.2011 kl.22:41

Ååå jeg har så lyst på et sånt hus - men jeg har ingen steder å haaaa deeet...

Lykke til videre med studiene da : )

Oss i Ugleveien

24.nov.2011 kl.21:25

Mari:

Man kan da alltids finne et sted... ;)

-Desirée.

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits