Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

48 pakker er pakket inn og straks klare for å bli pakket ut...

Da er årets pakkekalendere ferdige. Det er første året jeg har måttet lage to. Eliza er tross alt halvannet år nå, og det ville blitt helt feil hvis bare Luan skulle ha fått pakke hver eneste dag og ikke henne.

 

Luan gleder seg helt vilt til i morgen og synes alt som har med jul å gjøre er veldig stas. Når vi snakker om julaften får han stjerner i øynene. :)

 Eliza, derimot, skjønner ikke så mye ennå, men hun er blitt veldig glad i nisser og "nissemett" (nissemelk). Jul er en herlig tid med masse kos og tradisjoner!

Jeg husker nesten ikke hva som er pakket inn dag for dag, så dette blir jo nesten like spennende for meg som for barna. ;)

På skolen begynner vi også med julekalender i morgen. Der gjør vi det veldig enkelt med et grønt grantre som jeg har klippet ut. Hver dag tar jeg ut et rødt hjerte fra en boks. På den ene siden står tallet, på den andre siden står navnet til en av mine elever. Da må denne eleven komme opp, han / hun får et spørsmål / oppgave, så henges hjertet opp på grantreet og eleven får et par pepperkaker. Jeg kan ta noen bilder av denne i morgen og vise dere
her på bloggen.

Da er det kvelden for meg. God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits