Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vi hakke tid - for vi må finne skjegget!

I går var Luan, mamma og jeg på Putti Plutti Pott i Skien. Det var helt fantastisk! Masse flott musikk og sang, superflinke barn, morsomt og dessuten gir det deg en vanvittig julestemning. Dovregubbens Hall i Ibsenhuset var stappfull. Folk satt og stod i trappene! Vi hadde heldigvis skaffet oss sitteplasser. Utrolig at det var så mange mennesker på siste forestillingen på søndag. Det var tross alt to forestillinger på lørdag og to på søndag. Men dette er et gammelt juleeventyr som aldri blir upopulært...!

Bilde av Digger dei i skien

(Bildet er lånt fra hjemmesiden til Putti Plutti Pott)

På hjemmesiden deres http://www.putti.no/ finner dere masse informasjon. Hvis dere ikke vet hva Putti Plutti Pott er, fant jeg dette lille sammendraget:

Det var engang en liten nisse som het Putti Plutti Pott ? Putti etter oldefaren sin og Plutti etter tippoldefaren sin ? og Pott til etternavn. Men det som var så ekstra gøyalt med lille Putti Plutti Pott er bestefaren hans, for det er selveste Julenissen.

Og nå skal du få høre hvordan Putti Plutti Pott kom til å treffe Petter og lille Caroline, som er ganske alminnelige menneskebarn sånn som du, og hvordan hele Nisseland ble satt på hodet ? og det bare var såvidt Julenissen kom seg avsted til alle snille barn på julaften.

Det var en kveld like før jul. Det hadde snedd tett hele dagen, og alt var blitt så mykt og fint og stille, med spennende blå skyer i det bleke måneskinnet. Inne i stuen var det trygt og godt, og det knitret og smalt festlig i et stort bål i peisen.

Petter og Caroline hadde hjulpet mor med å bake sirupsnipper, og nå satt de nokså mette og fornøyde rundt det rosemalte flygelet og hørte på onkel Per, som spilte og sang og fortalte et forunderlig juleeventyr ? om en fantastisk reise over alle blåner.

? Vil du være med? ? sa Onkel Per.Bilde av eventyret

? Ja, svarte barna, det vil vi mer enn gjerne.
- Så heng på med meg, sa Onkel Per. Og så sang han:
«Vil du være med så heng på med meg,
juleeventyret venter på deg. Vi drar...»

N

å, slik begynner altså juleeventyret. Like etter dukker Putti Plutti Pott opp midt i Onkel Pers stue, og vi får være  med Onkel Per, Putti, Petter og lille Caroline på en spennende, gøyal og opplevelsesrik reise til Nisseland.

_____________________________________________________________________________________________________________

Jeg anbefaler dere virkelig til å oppleve denne forestillingen, med eller uten barn.

Har du sett Putti Plutti Pott?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits