Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JIPPI!!!!!! =)

.... Det SNØØØØØØØØØØR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, nå har det sluttet da, men det kom en del snø her i Ugleveien rundt barnetv-tider. Da var det bare å kle på barna og gå ut. Vi fikk lagd en lyslykt. Eller det vil si JEG fikk lagd en snølykt, men det tok ikke lang tid før den ble rasert og lyset sloknet... Eliza var vel ikke like begeistret for snøen. Hun ropte og ropte: "Se søøø, se søøøø!" Men det var ikke like moro å falle i den kalde snøen. Etter ca. 15-20 minutter gikk Eliza og jeg inn igjen. Det var badetid.

Verre var det å få inn han andre. Han har jo mast om når snøen kommer siden oktober. "Nærmere jul", har jeg svart. Og jammen hadde jeg ikke rett! 6. desember var altså dagen det skulle snø for første gang her i Skien. Han har store planer om å lage snømenn. Ja, jeg har fått klare instrukser om at jeg må gå til innkjøp av en masse gulrøtter. ;) Han gleder seg også til å ake på akebrett og å stå på ski.

Det er herlig med snø! Trenger ikke å komme så mye, for da blir det fort litt slitsomt igjen. Ubrøyta veier, nedsnødd bil som venter etter en lang arbeidsdag, osv. Men litt snø er bare fint. Da blir det så lyst og fint ute... Dessuten aktiviseres barna. Mye mer å finne på når det er litt snø på bakken, også i skolegården. =)

Ha en fin tirsdagskveld!

4 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

06.des.2011 kl.21:31

er koselig med litt snø på bakken. håper bare at det kommer mer frem mot jul, for snødde ikke så mye hos meg idag gitt :P

fru Lyng

06.des.2011 kl.21:32

komme til hamar da. "Masser" av snø her nå. Bakken er iallefall dekket. Og det er bra. Så spørs det om det holder til jul...hmm..

Men av den lille snøen, klarte nå jr å lage en søt liten snømann;)

Så flott en krans du har i headeren din.

Du har ikke tilfeldigvis kjøpt den og hjertene hos Feel??

Oss i Ugleveien

06.des.2011 kl.21:38

fru Lyng:

Joda, alt er kjøpt hos Feel. =) Har skrevet et lite innlegg om min nye dørkrans.

-Desirée.

monica73

06.des.2011 kl.23:45

Åh,jeg vil også ha snø,her på Lillehammer er det nesten ikke no snø.

Monica

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits