Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Årets julekort

Hei på dere som titter innom!

I går kom jeg hjem fra jobb og var helt kake. Har hanglet hele uka. Hoster og hoster og nå har jeg begynt å snørre i tillegg. Usj! Som om ikke det var nok med det, holder Eliza på med de siste jekslene sine. Hver kveld/natt denne uka har hun ligget og vridd seg og sutret/grått. Forferdelig slitsomt! På dagene går det greit. Hun produserer enorme mengder med sikkel, men ellers går det fint.

Men uansett, jeg hadde bedt ei venninne hit igår. Det var så lenge siden sist at jeg ikke hadde hjerte til å avlyse. Og det angrer jeg ikke et sekund på. Alltid like koselig, Lisell! ;) Vi koste oss med taco. Det var meningen at vi skulle ha vin også, men ingen av oss var i form til alkohyler. Så da ble det en alkoholfri kveld med Idol og mye skravling.

Idag skal uglefar ♥  inn til Ikea for å ordne de siste tingene til garderobeskapet. Jeg har ingen planer. Skal holde meg innendørs med barna. Vaske en del klær.  Får se an formen utover dagen...

Har tatt bilder av barna til årets julekort. (Jada, vet jeg er i det seineste laget....) Men bildene ble kjempebra om jeg tør si det selv og sluttresultatet ble slik: Er de ikke fine da?

Har dere årets julekort i boks?

 

4 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

10.des.2011 kl.11:58

julekortet var veldig fint. nydelig barn du har :-D

jeg har skrevet julekort, men i år ble de ikke hjemmelagde gitt ;)

Oss i Ugleveien

10.des.2011 kl.12:11

MARITA GUNDERSEN:

Takk,Marita! :)

Så flink du er da. Jeg er alltid i siste liten når det gjelder det meste...

-Desirée.

MARITA GUNDERSEN

10.des.2011 kl.12:24

sv. Den er veldig herlig. Men vet dessverre ikke hvor den er ifra. Mamma fikk den til jul for to år siden av ei venninne ;-)

Oss i Ugleveien

10.des.2011 kl.12:39

MARITA GUNDERSEN:

OK...

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits