Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En litt større sniktitt på soverommet vårt ;)

Ja, da begynner ting å falle på plass på soverommet. Det som nå mangler er selveste skyvedørene til garderobeskapet. Grunnen til at det har tatt tid, er at de må skjæres for å passe inn i vårt 2,20 m garderobeskap. Det er ingen standardstørrelse på Ikea... All innmaten er derimot på plass. Som dere ser her på bildet er sengegavlen brun. Den er arvet fra mamma og pappa. Har planer om å få pusset den og malt den hvit etter hvert. Ellers mangler noen bilder på veggene og et par andre små ting jeg har tenkt på... ;)

 

Jeg er veldig fornøyd med teksten på veggen. Den er kjøpt på veggfolie. "Drøm om morgendagen. Husk gårsdagen. Lev i dag." :)

Noen som har tips om hvordan jeg på best mulig måte får et smashing resultat på sengegavlen? Den er valnøttbrun nå og jeg vil ha den hvit.

2 kommentarer

fridakj99

15.12.2011 kl.17:44

Kjempe fint!

May-Teresa

15.12.2011 kl.17:48

oi, så fint!

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits