Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAVELT

Det har vært en travel uke og lite tid til internett og blogg...

På mandag forsøkte jeg meg på trening etter nesten 3 ukers opphold. Det gikk faktisk overraskende bra. Litt støl, men det skulle bare mangle...!

Tirsdag var det Lucia. Da var det oppmøte i barnehagen senest kl.7.15. Vi er ALDRI så tidlig i barnehagen og det var et ork å måtte stå opp kl 6 i dette mørke, triste været. Men vi kom oss opp og frem. Årets Lucia-tog gikk som det alltid gjør; rundt barnehagen. Deretter bar det inn på julefrokost.

De søte Lucia-barna mine ♥


Litt trøtte på morgenkvisten...

I går var jeg på avslutning med 1.trinnselevene mine. Det var veldig koselig. I morgen skal jeg på julebord med jobben. PUH! Godt det snart er juleferie!

2 kommentarer

Tove

16.des.2011 kl.07:02

Høres ut som en travel uke. Alltid deilig å komme igang med treningen igjen. Og så hyggelig å høre at norske juletradisjoner blir ivartatt! Ha en flott fredag!

MARITA GUNDERSEN

16.des.2011 kl.14:13

søte luciabarn ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits