Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sykdom, jul, stress og kos...

Jeg hadde det helt topp på julebord på fredag, men frøs veldig da jeg ventet på bussen i de kalde natterstimer. Jeg bestemte meg kjapt for å ta bussen. Drosjekøen var enorm og det var en litt hissig stemning der, til tross for at vakter delte ut pepperkaker og gløgg. 

Natt til søndag begynte jeg å bli ordentlig dårlig. Jeg frøs og var veldig kvalm og uvel. Mandag likeså og holdt meg derfor hjemme fra jobb. På tirsdag skulle både barna i barnehagen og elevene mine ha nissefest. Jeg ordnet barna mine og bestemte meg i siste liten at jeg skulle prøve å reise på jobb.

 

Er de ikke fine da?? ♥

 Det var veldig koselig på nissefest, men jeg fikk svi i etterkant. På ettermiddagen ble jeg kjempedårlig og veldig tungpustet. Jeg har jo holdt på med hoste i nesten tre uker,derfor ringte jeg ned til legevakta og fikk meg en time der. Fra legevakta gikk det slag i slag og det endte i en innleggelse. De ville utelukke diverse ulumskheter... Etter å ha ligget koblet til måleinstrumenter, tappet for x - antall liter blod, røntgen og CT, viste det seg at lungene så bra ut og jeg kunne dra hjem e helt døgn senere. Det var jammen deilig! For her henger vi bittelitt etter...! MEN, igår fikk jeg og barna vært hos frisøren, nedom barnehagen med en liten julegave og kort, sendt julekortene avgårde ( vi får håpe de kommer frem til julaften) OG kjøpt juletre.

I dag på lillejulaften er planene å handle inn de siste tre-fire gavene, få levert noen av dem, gå en runde i nabolaget med julekort og bake litt pepperkaker. Ja, for det sistnevnte har jeg bare utsatt og utsatt, så nå er now or never. Jeg skal rekke å bli ferdig, men prøve å ikke stresse... Tror dere jeg klarer det???

Veldig fornøyd med årets juletre. Edelgran er et must her i Ugleveien. Ble veldig rart på bildet da, så nesten grått ut. Men kan forsikre dere om at det er stort, flott og GRØNT!Ha en fantastisk flott lillejulaften. Prøv å nyt den og ikke stress den ihjel!

4 kommentarer

monica73

23.12.2011 kl.09:36

Høres ut som du får en litt stresset dag i dag,prøv og kos deg i kveld hvertfall og la jule roen senke seg:)

Monica

MARITA GUNDERSEN

23.12.2011 kl.10:54

uff, høres ikke noe bra ut. det er ikke noe særlig å være syk, spesielt ikke i juletiden! jeg lå med magevirus fra søndag-tirsdag... dere får har en fantastisk julaften iallefall :)

Oss i Ugleveien

23.12.2011 kl.22:13

MARITA GUNDERSEN:

Takk, i like måte, Marita!

Oss i Ugleveien

23.12.2011 kl.22:15

monica73:

Ja, det var en stressende dag i dag... :(

MEN nå koser vi oss i sofaen foran TVen og alt er klart til jul.

God jul til deg og dine.

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits