Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LATE DAGER

Her i Ugleveien nyter vi noen late dager. Vi er oppe litt lenger om kvelden og sover litt lengre på morgenen. På dagene tegner vi, leser bøker, spiller Nintendo Wii Mario Kart, leker med dukke og dukkevogn. Ja, for guttungen fikk Nintendo Wii til jul. Det var veldig stas! Men det er et helvete å få han vekk fra skjermen da...! Er vi for strenge eller? Jeg synes 1 time i strekk er mer enn nok for en pjokk på 4 1/2 år. Han er så anspent at han kommer til å stivne fast i den stolen til slutt. Derfor har vi bestemt at han kan spille flere korte økter i løpet av dagen. Hvordan gjøres det i andre hjem? Er det noen regler i heimen når det gjelder TV-spill eller TV generelt?

Lillemor fikk dukkevogn og ny dukke. Hun elsker det og styrer med denne dukka og vogna ganske mange ganger i løpet av en dag. Dukka får sutt, dukka skal sove, dukka skal på potte og dukka skal spise. ♥

Vi får ikke vært så mye ute nå i romjula da. Prøvde oss på en liten trilletur igår, men det er så glatt, og det til tross for at de har strødd litt grus på gangveiene. Håpløst! Ingen ting for barna å finne på utendørs. Man blir jo bare nervøs for at de skal falle og slå seg fordervet på isen. Og når vi snakker om is... Luan fikk seg skøyter på julaften. Men en får heller ikke testet disse i dette håpløse været. Idag har det bare regnet og det har vært en 5-6 varmegrader. Litt av en romjul! Jaja, man har i alle fall en god unnskyldning for å virkelig late seg i ferien. =)

På trilleturen vi hadde i går stakk vi innom senteret og der skulle vi innom Nille for å kjøpe et par nye tegnebøker. De gamle har blitt fulle i løpet av noen få dager..! Luan har blitt så veldig glad i å tegne og det synes på resultatet også. Kjempesøtt! Her er en tegning av hele familien:

Mor fikk kjøpt seg en ny familieplanlegger for 2012 (AVHENGIG!) og så falt jeg pladask for disse nydelige reinsdyrlysene:

2. juledag hadde vi besøk av mine foreldre og igår var vi på middag hos et vennepar. Kjempekoselig! Nå har vi ingen flere planer og det er i grunn ganske deilig.

Hva gjør dere i disse romjulsdager da?

2 kommentarer

Tove

28.des.2011 kl.19:11

husker det var litt av et styr det med å få barna bort fra skjermen. var nok ikke så flink til det så jeg har litt dårlig samvittighet fortsatt, men så ble det folk av dem likevel da.

Oss i Ugleveien

28.des.2011 kl.20:16

Tove:

Ja, det blir jo folk av de fleste, heldigvis! ;)

Det er ikke vanskelig å få dem vekk fra barnetv, men dette spillet derimot.. Det er vel fordi det er så nytt og spennende. Håper det går seg til.

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits