Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FEIRE NYTTÅRSAFTEN I NEW YORK

Skulle gjerne ønsket at dette innlegget handlet om min tur til New York, men den gang ei... Har aldri vært i New York. Nærmeste jeg har vært er Washington D.C. En flott tur, men den historien får være til en annen gang. Nei, årsaken til overskriften er:

Mannen i huset har idag reist til New York, helt alene.

Han skal ikke være der alene da... Noen er så heldige å ha familie bosatt rundt om i hele verden, og han er en av dem. I New York bor det en del søskenbarn og han har lenge snakket om "go over there" og besøke dem. Men man reiser bare ikke til USA sånn på sparket. Dessuten har ikke tida strukket til. Jeg unner ham virkelig denne turen. Han har jobbet noe helt vanvittig med firmaet sitt dette året og han har gjort det kjempebra. Selvfølgelig skal jeg innrømme at det føles litt surt at han skal få oppleve nyttårsfeiringen i N.Y., mens jeg er stuck her alene i Ugleveien sammen med barna...! Jaja, kanskje min tur kommer snart? Man kan jo alltids håpe.

Men er det noe jeg absolutt bør ønske meg fra New York da? Jeg forventer jo at det blir fraktet med et eller annet med hjem igjen til meg. Hehe.

Smask til mannen min som er så god. Denne turen fortjener du virkelig! Kos deg masse! ♥

5 kommentarer

kamerasilje

29.des.2011 kl.18:21

Ha en fin dag :D
Heldiggris!!

Kan jeg vær så snill få kommentar tilbake? Hvis du gir en kommentar, så får du en til tilbake :D

-Emmago (Gir alltid kommentar tilbake)

naepa

29.des.2011 kl.18:31

Så koselig, jeg misunner han jeg og, men han har nok noe med hjem til både deg og barna :) Godt nytt år :)

Oss i Ugleveien

29.des.2011 kl.18:31

naepa:

Takk, i like måte! =)

henrietteof

29.des.2011 kl.19:08

Heldig han er da, jeg vil også reise til NY :P

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits