Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arbeidslysten kom over meg idag

Jeg var så lei av å se på denne halvferdige, malplasserte kommoden midt i stua. Her har den stått altfor lenge...! Jeg begynte å male den da jeg tok soverommet i høst, men fikk bare tatt ett strøk før den måtte ut i stua. Og siden har den stått. Den skal ikke tilbake til soverommet for den tar altfor mye plass. Nå har vi dessuten fått oss en veldig praktisk og romslig garderobe, så det er ikke lenger behov for den der. Nei, den skal ned i gangen. Der er det masser av luer, votter, skjerf, ullsokker, osv som bare skriker etter en plass å bo.
Så nå har jeg altså fått tatt to strøk til og jeg er fornøyd med resultatet. Har noen før-bilder liggende på mobilen, men har litt trøbbel med å få lastet dem over på PCen. Mannen er bortreist, så jeg håper jeg får hjelp av foreldrene mine i morgen til å bære den ned trappa.

Da jeg var ute etter å kjøpe en liten rull og en malerkost, endte jeg i tillegg opp med dette:

De har så mye lekkert på Obs Bygg på Kjørbekk i Skien. Ikke var det spesielt kostbart heller. Det stående reinsdyret kostet 89 kr og den liggende 179 kr. Krakken kostet 349 kr. Reinsdyrene skal ikke stå på TV-benken der de står nå. Tenkte de skulle få hedersplassen på kommoden i gangen. Krakken aner jeg ikke hvor jeg skal sette ennå. Forslag?

Ellers om dagen pusler jeg litt nede i boden. Herregud, for et prosjekt! Jeg har sortert x-antall sekker med klær. Noe som jeg har arvet til Eliza og masse fra mine barn som må vekk. Dessuten har jeg diverse utstyr som må legges ut for salg, bl.a. en lekegrind, vogn, ammepute, babygym og uro. Jeg har fått mine barn og er fornøyd med dem. Ingen planer om flere. Så nå må det vekk for det tar så mye plass!

Hjelpes som klokka flyr på kvelden! Får hoppe i loppekassa.

God natt!

2 kommentarer

MARITA GUNDERSEN

31.des.2011 kl.00:42

Flink du har vært ;)

God natt og godt nyttår :D

Oss i Ugleveien

31.des.2011 kl.08:14

MARITA GUNDERSEN:

Takker og bukker!

Godt nyttår til deg også. :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits