Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

De første dagene i det nye året

Jeg har hatt en masse trøbbel med å komme meg inn her de siste to dagene. Grrr! Sendte t.o.m. en mail til blogg.no istad. Flere som har hatt problemer?

Men uansett, nå er jeg i hvertfall her.

 Igår var den første dagen i 2012. Den brukte jeg og barna til å sløven helt i pysjen til langt utpå dagen. Så, etter middagen, gikk vi en tur ut for å få litt frisk luft. Den lille snøen som er igjen var igår veldig våt, men gøy hadde vi det. Vel, i alle fall to av oss. Minsta synes ikke det er spesielt gøy. Hun sliter med å bevege seg i alle disse klærne og liker ikke å få snø på hendene. Vottene blir hun irritert på for de gjør henne så innmari handicappet. Men da vi begynte å lage snømann var hun litt ivrig. Luan laget en babysnømann helt alene etterpå og den ble supersøt!



Ble den ikke fin? ♥

I dag var det tilbake til hverdagen og det var HARDT! Jeg sov nesten ingenting i natt, bare lå og tenkte og grublet. Hadde jeg pakket ned alt som trengtes til barnehagen av vogn og skift? Hvilken bokstav var det elevene mine skulle lære denne uka? Bokstaven J, ja... og i hvilke etasjer i bokstavhuset bodde den igjen???? HJELP! Hadde jeg dratt ut kontakten på vannkokeren? Slo jeg på alarmen på telefonen? osv, osv,osv.... Veldig slitsomt når man ligger sånn og veldig typisk at det skal skje natta før man skal tidlig opp på jobb, første arbeidsdag etter en lang ferie!!

Men jeg hadde en fin dag på jobb. Ungene er bare helskjønne, ja flertallet i alle fall. Hehe. Det var noen av dem som var en smule elektriske idag og det kan bli ganske slitsomt. Jeg ELSKER jobben min, til tross for at det kan være rimelig hektisk og slitsomt. Verker i beina mine nå. Det er ikke mye en får rumpa nedpå i løpet av en arbeidsdag, i hvertfall ikke i 1.klasse. Det skal jeg love dere!! Blir nok tidlig kvelden i dag, ja.

Hvordan så dagen deres ut idag?

4 kommentarer

jervveien16

02.jan.2012 kl.22:16

Haha... du har jo klart å bekymre deg for det meste også og da.. Bagen til minsten er pakket og vi får håpe han har fått med seg det han trenger. Jeg kommer uansett ikke til å ligge våken og tenke på det :P

Koselig at du trives så godt på jobb...heldige elever som har en så engasjert lærer som deg. Elektrisk...jo, det kan jeg godt se for meg. Mange rastløse barn etter ferien.

Anniken

monica73

02.jan.2012 kl.22:34

Det er litt hardt og gå tilbake til hverdagen,men det er nå litt godt også.Her begynner ikke ungene før på onsdag,så de har igjen 1 dag til med ferie.Det blir godt og få de igang igjen:)

Monica

Huset på landet

02.jan.2012 kl.22:52

For en natt du må ha hatt! Rart hvor store problemer man får ut av ofte små bagateller, på nattertid...

Jeg har også slitt med bloggen. Sendte mail jeg også. Og plutselig i dag så ordnet den seg selv?!

Oss i Ugleveien

02.jan.2012 kl.23:05

Huset på landet:

Jepp.

Ja, fikk svar for noen timer siden. De hadde problemer med en server,men det er fikset nå. :)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits