Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eliza - 21 måneder idag

Hipp hurra for Eliza som er 21 måneder idag. Tida flyr! Nå er godjenta snart 2 år... Det er litt vemodig, men samtidig veldig moro. Hun snakker med lange setninger, synger utrolig mange sanger (t.o.m. sanger jeg ikke kan!), hun elsker å showe med sang og dans og er veldig glad i  å lese bøker. Hun er også inni den perioden hvor hun skal klare alt selv; "Eliza klare søl!"

Må legge med et bilde av godgutten samtidig. Luan ♥ har vært involvert i en krangel i garderoben idag og fått seg et skikkelig kloremerke på kinnet.4 kommentarer

Veronica ♛

20.jan.2012 kl.22:39

så skjønne barn :)

Sirdalsrypa - Grete

20.jan.2012 kl.22:46

Gratulerer, tida går altfor fort med de små, pass på denne tida :)

...og sjølsagt klarer ho sjøl ;0)

Oss i Ugleveien

21.jan.2012 kl.09:36

Sirdalsrypa:

Vi prøver å nyte de fridagene vi har i helgene. Ikke alltid like lett når man har tusen ting på tapetet, men vi prøver... Tida går nesten litt for fort.

Ingenting er bedre enn at barn klarer ting sjøl, men av og til klarer de det ikke sjøl og vil absolutt ikke innse det. Og det oftest når man har dårlig tid på morgenen... ,)

Oss i Ugleveien

21.jan.2012 kl.09:37

Veronica:

Takk! =)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits