Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Snø ute - vår inne

God morgen, alle sammen!

Det snør i bøtter og spann ute. Koselig! Nå blir det endelig skiføre. =)

Planen i dag er å få vasket badet og MASSE klær. Ellers skal v bare slappe av og kose oss. Må nok en tur ut i snøen etterpå også. 
Foreløpig har jeg bare Ugla Unni fra kremmerhuset i sofaen, men jeg har mine mistanker om at Unni er litt ensom... Så dere skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å anskaffe meg Ugla Ulf også. De er forresten på tilbud nå til 149 kr. ;) Unni er i alle fall en skikkelig morsom fargeklatt!

Hva er deres planer for dagen? 

3 kommentarer

gykkeshobbyblogg

21.jan.2012 kl.10:46

Så koselige bilder!! Trenger det nå med all den snøen som daler ned ute:/ Her skal vi bare kose oss og feire at datteren vår er 16 år i dag:))Ha en fortsatt god helg!!

Oss i Ugleveien

21.jan.2012 kl.13:19

gykkeshobbyblogg:

Det hørtes koselig ut. Gratulerer med 16-åringen! =)

God helg til deg og dine!

22.jan.2012 kl.12:55

Hei!

Jeg snublet tilfeldigvis over denne søte bloggen din:o)Herlige bilder av nydelige tulipaner. Godt med litt vår inne, for det er ikke mye som minner om vår ute for tida:o) Koselig å finne en blogg med ei jente fra Skien bak roret;o) Jeg bor også i Skien!

Legger deg i bloggrullen min, så finner jeg lett tilbake til deg:o)

Ha en fin søndag!

Heleneklem

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits