Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KARNEVAL

I dag var det karneval i barnehagen. Jeg sendte avgårde en stykk Ole Brum og en stykk Batman. To veldig spente barn. De har hatt en flott dag med kostymeoppvisning, pølse og brød, saft og sjokoladebit. Dessuten var det strålende vær, så de hadde også fått vært ute og kost seg.

Min arbeidsdag har heller ikke vært så verst idag. Vi har vært på skøytebanen hele dagen, grilla pølser i lavvoen og slikka sol. Bare fornøyde 1.klassinger, elever og assistenter. I dag har det nemlig vært stor sol og og et par plussgrader. Skikkelig vårstemning har det vært! ...og da er det ikke feil å ha utedag. =)

Nå er det sofaen og vi gleder oss til nok en episode av Lilyhammer.

Én kommentar

Veronica ♛

15.feb.2012 kl.21:03

så fine dei var i karnevalkostyme :)

Hadde en stollt en her i dag, som fikk seg nytt kostyme med onkelen sin. Skal bruke i det i morgen,karneval i barnehagen her da ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits