Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vinterferie og jeg lengter etter våren...

I går var siste arbeidsdag og nå står en ukes vinterferie for dør. Den var etterlengtet, mildt sagt. Kroppen skriker etter ro og hvile. Så nå skal jeg, for en gang skyld, være superegoistisk. Barna skal i barnehagen og kun mor skal ha ferie. Barna får selvfølgelig kortere dager, ikke noe stress med levering på morgenen... Men i denne ferien skal jeg pleie meg selv. Har allerede bestilt frisørtime. Så skal jeg få trent litt på formiddagene, komme meg til en fysioterapeut og få løsnet litt opp i en "stress-kropp", og å lese til eksamen skal jeg også få skviset inn.

Var innom Plantasjen igår og kjøpte meg noen nye blomster; rosa selvfølgelig! Da tulipanene sprang ut idag ble jeg helt forelska. Bare se på denne NYDELIGE rosafargen!

Elsker sånn sart rosafarge... ♥ Sukk. Det er flott med denne snøen, og vi koser oss på akebrett, ski og skøyter. MEN jeg må innrømme at jeg begynner å lengte etter våren. Når snøen smelter, sola varmer og de første vårblomstene kommer opp... Vi har hatt noen fantastiske dager nå med plussgrader og strålende solskinn. Det er godt for kroppen når dagene blir lengre og lysere og man kjenner at sola varmer...

Nei, sett på makan! Unni har fått seg en kamerat... Ugla Ulf har jammen funnet veien hit til Ugleveien den og gitt! ;)Ha en strålende helg, alle sammen!

6 kommentarer

ewymarie

18.feb.2012 kl.21:39

De ugglene er så søte : ) Ja blomster i vårfarge hjelper på stemningen i huset.

Kos deg med velfortjent vinterferie : )

Oss i Ugleveien

18.feb.2012 kl.21:45

ewymarie:

Ja, jeg har falt helt pladask for de! ...Og det har jammen meg ungene gjort også! =)

mammantiljessicaogbenjamin

18.feb.2012 kl.21:59

Gleder meg så til våren!!

Så flott du har det hjemme hos deg:)

Kos deg i vinterferien!!

Oss i Ugleveien

19.feb.2012 kl.20:18

mammantiljessicaogbenjamin:

Takk for det! :)

MICHELLE - Daniels mamma :)

12.mar.2012 kl.00:07

Hvilken nettside har du bestilt disse søte Uglene :):) Har vært på jakt etter dem! :)

Oss i Ugleveien

19.mar.2012 kl.18:31

MICHELLE:

De er fra kremmerhuset.no =)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits