Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

STOLT!

Overskriften passet helt perfekt til dagens innlegg. I utgangspunktet var dette et innlegg om Luan, men nå handler det litt om meg også. I går bestod jeg min muntlige gruppeeksamen og jeg er FERDIG med studier for denne gang. Jeg hadde jo utrolig uflaks og pådro meg omgangssyken kvelden i forveien. Hele natta ble tilbrunget på badet, hengende over en doskål. Ikke akkurat den beste oppladingen til en eksamen... Men til tross for at jeg følte meg helt elendig, klarte jeg å dra meg i land, med god hjelp av mine gruppemedlemmer. Så nå føler jeg meg mange kilo lettere. Utrolig deilig at det straks er påskeferie!!

Men tilbake til Luansen, som dette innlegget var ment for. En stolt gutt var med mamman og pappan sin på Skirkarusellens premieutdeling for ca. en måneds tid tilbake. Luan hadde gått alle 4 skirenn og det betyr POKAL! Eller som Luan selv kaller det: "Stempelpokal". (Den skjønner bare de som har sett  Biler-filmene og Lynet McQueen) ;)

Dagen derpå måtte pokalen være med i barnehagen og vises frem. "..og mamma," fortalte han i bilen på vei hjem igjen," de andre barna sa bare WOW!" Herlig!

Her venter en spent gutt på at utdelingen straks skal begynne...


Stolt...og veldig trøtt!

 

 


Se på "stempelpokalen" min! =)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits