Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hei på dere og god helg!

Vil bare gi fra meg et lite livstegn. Ikke mye tid til blogging. Det er rett og slett bare too much for tida. Huff! Men jeg kommer nok igjennom dette også. Når påskeferien kommer skal jeg sprette en champagne. Da er kartleggingsprøver, elevsamtaler, foreldresamtaler, prosjektoppgave og eksamen over og ut!!!

Jeg setter stor pris på at så mange er innom bloggen hver eneste dag til tross for at det er helt stille fra min side. Jeg kommer sterkere tilbake. Det lover jeg. Og da skal jeg bl.a. vise dere en stolt gutt og en "ny" stue. Jeg har mye på lager som bare ligger her på vent. ;)

                                                                                               (Google)

Ønsker dere alle en fantastisk fin helg!

Én kommentar

bentemay

10.mar.2012 kl.09:54

Slik er det vel for oss alle,litt for mye inni mellom. Å da blir ikke blogging øverst på prioriteringslisten. Gleder meg til å se stuen og gutten som er stolt :-)

-klem May Bente-

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits