Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eksamen!

I morgen er det eksamen... Forhåpentligvis står jeg på den, sånn at jeg kan få et normalt liv igjen. Har omtrent ikke vært her inne på bloggen eller andres blogger den siste måneden. Kroppen verker etter ferie og det skal bli godt å kunne få tid og overskudd til å blogge igjen.

Hehe. Dette bildet var bare helt herlig. Akkurat sånn har jeg hatt det den siste tida, men nå er det straks over... Wish me luck! =)

2 kommentarer

jervveien16

27.mar.2012 kl.13:39

Håper du har klart deg godt på eksamen i dag. Virkelig stress med sånne perioder, men sånn er det når man skal rekke over alt. Det virker alltid som en super idé når man setter i gang med slike prosjekt, men så blir det litt stress når man er midt opp i det. Det beste av alt er når det er over og man kan se seg tilbake på en helt ok tid før man kaster seg ut i nye prosjekt ;)

Anniken

Oss i Ugleveien

30.mar.2012 kl.20:28

jervveien16:

Det gikk veldig bra! Godt å bli ferdig,ja. Blir nok ei stund til jeg skal studere ved siden av full jobb. ;)

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

31, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits