Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Et lite livstegn fra meg

Hei på dere!

Nå er det veldig lenge siden jeg har vært her inne i bloggeverden. Ser at siste innlegg var om Elizas 2 års dag i april... Jeg har heller ikke vært inne på noen av de mange bloggene jeg til vanlig pleier å følge. Jeg har med andre ord hatt en bloggfri periode. Det er ikke noen spesiell grunn til det, har bare hatt mye annet som har tatt opp tida mi.

En liten oppdatering siden april:

Luan rundet 5 år 28.juni.

Her på selve dagen i Sommarland i Bø.


Vi holder på med et stort prosjekt ( eller flere) ute. Vi hadde en periode to gravemaskiner i hagen her. Vi gravde opp hele hagen for å drenere rundt huset og planere ut tomta. Vi har gravd opp og sprengt i gårdsplassen ( fjelltomt) for å få bygd ny garasje. Dessuten har vi likesågodt revet verandaen og skal få støpt en ny. Gleder meg til å få en flislagt uteplass som er så og si vedlikeholdsfri. Tomta har virkelig blitt annerledes etter at den er planert ut, den ser mye større ut. Ikke at vi akkurat trenger det med 1 mål, men det blir mye lettere å vedlikeholde og så får man jo dessuten utnyttet mer av tomta. Vi venter nå på at muringen av garasjen blir ferdig for da kommer graveren og fyller opp og legger matjord på tomta. Da kan vi endelig få sådd gress og plantet tuja-hekk. Dessuten skal vi få lagt asfalt i hele gårdsplassen og det skal bli deilig. Vi har nemlig hatt grus og det er ikke bare bare når man skal frese snø på vinteren. Dessuten har vi hatt vanvittig mye ugress i hele gårdsplassen. Det skal også bli godt å få en mye større garasje hvor vi, i tillegg til å parkere to biler, kan lagre alt av verktøy og hageredskaper. Det blir gjort mye på en gang her, men som mannen i huset sier:" Hvorfor ta en og en ting når man kan gjøre alt på en gang og bli ferdig med det?" Det har vært og er fremdeles kaos her om dagen, men vi begynner å se enden på det. Nei, det skal bli godt når alt blir ferdig.

Ellers har vi nettopp kommet hjem fra en fantastisk 14-dagers ferie i Montenegro. Vi har hatt et strålende vær, varmt og godt. Først er vi hos svigers (som vanlig) på bygda og det er en skikkelig gårdsferie; kyr og høns. Vi har gått turer i skogen, plukket blåbær, badet i elva, osv. Deretter kjørte vi ut til kysten, til en by som heter Ulqin, og hatt en skikkelig "sydenferie" med flotte strender og herlig vann. Jeg får vise bilder av dette i et senere innlegg.

Nå skal vi kose oss med håndballkampen mellom Norge og sverige. Får håpe at de norske jentene spiller bedre enn de gjorde mot Frankrike... Er fortsatt litt sur etter den kampen! ;)

Ha en strålende kveld!

 

6 kommentarer

No name

30.07.2012 kl.22:11

fine bilder :))

Katrine

23.09.2012 kl.12:17

hehe ja der har dere et skikkelig prosjekt gitt ;) Legg ut bilder når dere har begynt å bli ferdige da :) spennede, husker da vi renoverte hagen, Det var litt av en jobb men blei jo så bra til slutt :)

LotteBergSteen

28.10.2012 kl.16:04

Fine bilder :-)

Oss i Ugleveien

02.11.2012 kl.18:30

Katrine: Ja, et kjempeprosjekt har det vært og vi er enda ikke ferdige. Har laget et nytt innlegg nå idag, så da kan du ialle fall se litt resultater. ;)

Oss i Ugleveien

02.11.2012 kl.18:30

LotteBieber: Takk!

Oss i Ugleveien

02.11.2012 kl.18:30

No name: Takk!

Skriv en ny kommentar

Oss i Ugleveien

Oss i Ugleveien

32, Skien

Velkommen hit til Ugleveien! Jeg heter Desirée og er rundet 30 år. Jeg er gift og har to nydelige barn født i 2007 og i 2010. Er utdannet allmennlærer og jobber som lærer i barneskolen. Jeg blogger for min egen del og da handler det stort sett om min egen hverdag. Ta gjerne kontakt:desiree_aad@hotmail.com

leser min blogg akkurat nå
Online Casinos bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits